To je to što me zanima!

Pale dvostruke zaruke, Rasema u očaju: 'Opet sam ostala sama'

U večerašnjoj epizodi parovi su priznali što osjećaju jedni za druge, Zoran i Marijan su zaprosili svoje partnerice, Neven se nada da će se iz prijateljstva sa Samantom roditi nešto više, iako su karakterno različiti
Vidi originalni članak

U posljednjem danu romantičnog putovanja 13. sezone showa 'Ljubav je na selu', farmer Zoran (48) je zaprosio Suzanu (51). Svoju sreću proslavili su s poljupcima. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ljubav na selu mi je donila veliku sriću – priznao je Zoran nakon što je Suzi rekla 'da'.

- Moraš biti ljubav da bi dobio ljubav – rekla je Suzana.

Neki su za jelo dobili mesni doručak, kisele krastavce i kefir. 

-Najgori doručak što mi je Itko ikada napravio u životu. To tvoje jelo je tako iritantno - rekla je Samanta gledajući u doručak koji joj je Neven pripremio. Kako doručak nije upalio, Neven se odlučio na odlazak u muzej, ali ta ideja Samantu nije oduševila.

'OBMANUO JE I NJIH GLUMOM' Rasema ne vjeruje Zvonku pa je angažirala prijateljice: Mulja on od početka, ali svemu dođe kraj

Umjesto da me odveo da probamo neko maslinovo ulje ili neko vino, on me odveo u tragično dosadan muzej - rekla je Samanta koja je jedva čekala otići iz muzeja i popiti kavu. 

- Jedino joj mobitel i YouTube idu dobro, kad bi više jela i bila hiperaktivnija možda bi je i oženio- rekao je Neven nakon posjete muzeju. Ostali su prijatelji, iako se Neven nada nečemu više u budućnosti.

Rasema je u otvorenom razgovoru sa Zoranom priznala kako ju je povrijedio svojim ne javljanjem i da je njegovo ponašanje samo maska pred kamerama. 

'VESELI IZLET' Dragan i Olja posjetili vinariju, nakon par čašica počeli vrludati: Nisam se napila, samo opustila

- Zoran je došao radi televizije i promidžbe,a ne radi mene. Opet sam ostala sama, ali doći će onaj pravi. - zaključila je Rasema.

Na brak su se odlučili Marijan i Tajlanđanka Patty, nakon zaruka nisi su prestali govoriti koliko se vole.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • oki.doki 20.05.2021.

    Ova Rasema je stara baba a tako se i ponaša. Niti malo ženstvenosti u njoj. No ona bi birala. Na zadnje, proburač dobi otirač. Treba bit realan. Imam osjećaj da ona samu sebe ne vidi. čim progovori, već ti je dostaa...

  • oki.doki 20.05.2021.

    Tajlanđanke se svugdije po europi udaju isključivo iz koristi da se spase sirotinje. Rijetko koji brak opstane. Nagledao se toga po njemačkoj. Starci idu po žene na Tajland i Filipine. Dovedu mlađe, zaljube se a one čim stanu na noge i dobiju papire, put pod noge.

  • sprangija 19.05.2021.

    Realno Zoranu bi po godinama više pasala neka od 40 al ok njegov izbor,a Marijan stariji čovjek očekuješ neko životno iskustvo a on naivan ko tinejdžer..svaka bi mu se Tajlanđanka smješila i bila dobra jer je lova u pitanju,ne možes bit toliko naivan da ne vidiš da te žena izbjegava poljubit u usta,sve je to umjetno bez pravih emocija s njene strane a on zaljubljen ko tinejdžerka,nakraju bi mogao patit zbog tog

Komentiraj...
Vidi sve komentare