To je to što me zanima!

Paltrow reklamirala seksualna pomagala: 'Imaj dostojanstva'

Glumica se požalila kako tijekom karantene nema nikakve seksualne želje pa je, čini se, nastojala riješiti problem. Potom je i svim ženama putem svog portala savjetovala korištenje seksualnih pomagala
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Gwyneth za 500 kuna prodaje svijeću s mirisom njene vagine

Glumica Gwyneth Paltrow (47) našla se na udaru kritika nakon što je reklamirala svoje seksi igračke u jednom časopisu za vrijeme trajanja pandemije korona virusa, pišu strani mediji. Članak pod nazivom 'Najbolji vibratori za solo užitak i igru partnera', gdje su prikazane cijene i različite verzije proizvoda, nije se svidio korisnicima društvenih mreža koji smatraju kako sada nije vrijeme za pisati o takvim stvarima.

- Trebala bi prestati i imati bar malo dostojanstva - samo je jedan od komentara na društvenim mrežama. 

TVRDI ZDRAVSTVENI DJELATNIK Serija Gwyneth Paltrow opasna po zdravlje: Širi dezinformacije

Članak je objavljen nakon što su Paltrow i njezin suprug, scenarist Brad Falchuk (49), podijelili videozapis iz njihovog razgovora sa savjetnicom za brak i intimu. Par je tijekom razgovora govorio kakav im je život tijekom karantene, a Gwyneth se požalila kako trenutno nema nikakve seksualne želje. Rekla je kako se to za vrijeme trajanja pandemije događa i njezinim prijateljicama.

Međutim, Paltrow je pokušala pronaći rješenja pa je svim ženama i njihovim partnerima putem svog portala savjetovala korištenje seksualnih pomagala i igračaka kojima će se samozadovoljavati ili upustiti u predigru. Između ostalog, napravila je listu najboljih vibratora na tržištu.

Ovaj potez vjerojatno mnoge nije iznenadio, s obzirom na to da je glumica nedavno lansirala  'svijeću s mirisom vagine' , koju prodaje za 500 kuna. 

Svijeću je Paltrow osmislila sa stručnjakom za mirise s kojim inače surađuje Douglasom Littleom, a naziv je, kaže, smislila 'slučajno, kad je mirisala neku mješavinu mirisnog bilja i pomislila (i rekla na glas) da 'Baš miriši kao njena vagina'.  Na Goopovoj web stranici inače stoji da će ovi mirisi potaknuti fantaziju i zavođenje'.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Pregorjela zbog glume: 'Bilo mi je muka. Ujutro sam povraćala'

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • _Varešak_ 07.04.2020.

    Vrlo rado bih joj dao to pomagalo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare