To je to što me zanima!

Paul McCartney htio rekreirati kultni prelazak 'The Beatlesa' preko zebre pa skoro nastradao

Kad smo izašli iz studija rekla sam 'Sad ću se snimati na zebri’ i on je krenuo prelaziti kada je naišao auto koji nije htio stati, ispričala je kći legendarnog glazbenika
Vidi originalni članak

Glazbenik Paul McCartney skoro je bio pregažen na slavnom pješačkom prijelazu u blizini studija Abbey Road dok je njegova kći Mary snimala novi dokumentarni film kojim slavi 90 godina slavne zgrade u Londonu, kako navodi Daily Mail.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pri snimanju prvog dugometražnog dokumentarca Mary McCartney, pod naslovom 'If These Walls Could Sing' za kanal Disney+, 80-godišnji član Beatlesa pokušavao je oživjeti atmosferu bivše četvorke koja prelazi zebru 1969., a ta fotografija krasi i naslovnicu jednog od njihovih albuma.

- Malo je nedostajalo da ga auto pregazi na zebri, bilo je to smiješno.  Kad smo izašli iz studija rekla sam 'Sad ću se snimati na zebri’ i on je krenuo prelaziti kada je naišao auto koji nije htio stati - ispričala je njegova kći.

LEGENDARNI GLAZBENIK Paul McCartney neumoran i u osamdesetoj, uskoro će svirati, a do kraja godine postaje lord

Pedesettrogodišnja Mary otkrila je da pomalo nervozna i da želi što prije pokazati ocu završeni film o studijima u kojima su Beatlesi snimali većinu svoju hitova, a čak i 11. album nazvali po toj ulici.

Dolazak u Abbey Road za nju je uvijek emotivan, jer se 'sjeća' i majke Linde McCartney.

- Mnogi ljudi koji još ondje rade surađivali su s mojim roditeljima i znaju mi reći 'Sjećamo se tvoje mame i kako je bila kooperativna i sjajna' - nadovezala se Mary.

NAJSKUPLJE ALIMENTACIJE McCartney djeci plaća 400.000 kuna, Sheen oko 700.000, a West čak vrtoglavih 1,5 milijuna

U dokumentarnom filmu pojavljuju se uz Paula i drugi članovi slavnih 'Beatlesa' -  Ringo Star, te glazbenici Elton John, Roger Waters i Liam Gallagher iz Pink Floyda.

Abbey Road Studios u Londonu djeluje otkako je Edward Elgar ondje ravnao izvedbom 1931. godine, a u njemu su snimale i zvijezde kasnijih generacija kao što su Radiohead, Amy Winehouse i Adele.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Žikina Dinastija 08.12.2023.

    "U dokumentarnom filmu pojavljuju se uz Paula i drugi članovi slavnih 'Beatlesa' - Ringo Star" 😂

  • Z.a.c 09.01.2023.

    U tekstu pise da se uz Paula u filmu pojavljuju i ostali clanovi Beatlesa,ko da ih je bilo 10,pa ih je jos 5 zivo. Bilo ih je 4,dva vise nisu ziva,znaci uz Paula nisu ostali clanovi,nego clan. Dalje pise - Liam Gallagher iz Pink Floyda? Da nije iz Oasisa?

Komentiraj...
Vidi sve komentare