To je to što me zanima!

Paula šokirala cimere: Poljubila sam se s Bakom Prase, nisam htjela biti intimna, vrijeđao me

Brojni cimeri smatraju kako Paula laže, a neki su ju i osudili jer, kažu, niti jedna moralna djevojka neće u kasne noćne sate odlaziti u stanove nepoznatih muškaraca
Vidi originalni članak

Hrvatica Paula Hublin (21) 'zavrtjela' je nekoliko reality priča. Iako je u show 'Zadruga' ušla s dečkom Franom Pujasom (22), buduća pjevačica, u kući je ljubila nekoliko muškaraca. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No sada je otkrila i kako se prije ulaska u reality ljubila s najpoznatijim influencerom na Balkanu Bogdanom Ilićem (24), poznatijim kao Baka Prase.

  UZNEMIRUJUĆA SNIMKA Paula je u 'Zadruzi' nasrnula na bivšeg pa ju je 'zakucao' u zid...

- Glumila sam u jednom spotu koji je komentirao Baka Prase. Nakon toga kratko smo se dopisivali, a kada sam došla u Beograd našli smo se u njegovom stanu. Samo smo se poljubili. Nismo imali seks. Čak me i izvrijeđao jer nisam htjela imati seksualne odnose - priznala je Paula pa dodala: 

- Toliko sam se osjećala jadno da sam nakon susreta s Bakom Prase kontaktirala svog oca i sve mu priznala. Nikada me tako netko nije ponizio i izvrijeđao - otkrila je. 

Brojni cimeri smatraju kako Paula laže, a neki su ju i osudili jer, kažu, niti jedna moralna djevojka neće u kasne noćne sate odlaziti u stanove nepoznatih muškaraca. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • domii98 25.12.2020.

    mislim da je ona malo poremećena

  • domii98 25.12.2020.

    mislim stvarno nema logike

  • wolfine 25.12.2020.

    Zanimanje - buduca pjevacica 😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare