Show

Komentari 8

Paula šokirala cimere: Poljubila sam se s Bakom Prase, nisam htjela biti intimna, vrijeđao me

Paula šokirala cimere: Poljubila sam se s Bakom Prase, nisam htjela biti intimna, vrijeđao me

Brojni cimeri smatraju kako Paula laže, a neki su ju i osudili jer, kažu, niti jedna moralna djevojka neće u kasne noćne sate odlaziti u stanove nepoznatih muškaraca

Hrvatica Paula Hublin (21) 'zavrtjela' je nekoliko reality priča. Iako je u show 'Zadruga' ušla s dečkom Franom Pujasom (22), buduća pjevačica, u kući je ljubila nekoliko muškaraca. 

POGLEDAJTE VIDEO:

No sada je otkrila i kako se prije ulaska u reality ljubila s najpoznatijim influencerom na Balkanu Bogdanom Ilićem (24), poznatijim kao Baka Prase.

 

- Glumila sam u jednom spotu koji je komentirao Baka Prase. Nakon toga kratko smo se dopisivali, a kada sam došla u Beograd našli smo se u njegovom stanu. Samo smo se poljubili. Nismo imali seks. Čak me i izvrijeđao jer nisam htjela imati seksualne odnose - priznala je Paula pa dodala: 

- Toliko sam se osjećala jadno da sam nakon susreta s Bakom Prase kontaktirala svog oca i sve mu priznala. Nikada me tako netko nije ponizio i izvrijeđao - otkrila je. 

Brojni cimeri smatraju kako Paula laže, a neki su ju i osudili jer, kažu, niti jedna moralna djevojka neće u kasne noćne sate odlaziti u stanove nepoznatih muškaraca. 

Najčitaniji članci