To je to što me zanima!

Pažanin kritizirao kandidate, a oni su za sve okrivili Špičeka

Vidi se da je preuzeo inicijativu, vidi se ta njegova smirenost, ta njegova ljubav prema spizi, dečko se jako dobro snalazi, pohvalio je Pažanin Otta, a Tajana mu se srdačno zahvalila na pomoći.
Vidi originalni članak

Na setu su se pripremali okusi prošlosti, popularni recepti prošlosezonskih pobjednika Morane i Domagoja te simpatičnih Slavonaca Bade i Toce. Ovosezonskim kandidatima njihovi recepti nisu donijeli previše slave, pogotovo Diani i Sanji koje su i drugi dan završile s nulom na bodovnoj ljestvici.

NIJE ZADOVOLJAN Špičeku fali masnoće: 'Ovo jelo mi možete donijeti u bolnicu...'

- Kako da vam ja sad komentiram ovu hranu? Čili je uništio kompletno jelo. Nemojte izmišljati toplu vodu! Radite jednostavno, radite kako treba i bit će dobro -  komentirao je Pažanin jelo Diane i Sanje u kojemu je bilo previše čilija. Po receptu čili uopće nije trebao biti na tom tanjuru, ali zbog nesporazuma između mame i kćeri te Špičeka, na kraju je potpuno prevladao.

- Čili je kriv! I Špiček je kriv! Sutra će valjda biti bolje…- zaključile su Diana i Sanja koje odgovornost prebacuju na druge, a njihov bod preuzeli su Lea i Marko za bolje pripremljenu teletinu s kroketima.

Antoni i Ivica također su ostali bez boda jer su Tajana i Otto napravili bolju svinjetinu s bulgurom i kupusom. Otto je uskočio na mjesto Tajanine partnerice Andreje, a izgleda da novopečeni kulinarski par dobro funkcionira jer su napravili najbolje jelo večeri.

NOVA ČLANICA Smjena: Natjecateljica Martina zamijenila Jankovića u žiriju

- Vidi se da je preuzeo inicijativu, vidi se ta njegova smirenost, ta njegova ljubav prema spizi, dečko se jako dobro snalazi - pohvalio je Pažanin Otta, a Tajana mu se srdačno zahvalila na pomoći.

Kandidati ni večeras nisu pretjerano oduševili žiri, ali pomak se ipak osjeti. Znači li to da nas sutra očekuju prave gastro-delicije, saznat ćemo u novoj epizodi showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' u srijedu u 20 sati na RTL-u.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • anchy2004 14.02.2018.

    Nije špiček kriv kaj ovi ne znaju kuhati

  • Marialoren 14.02.2018.

    da sam na njihovom mjestu odmah bi napustio taj sou ,ovo je grubo vrjedanje i ponizenje kandidata ,narocito pazanina,,

  • psilaju 14.02.2018.

    Bože koja dosada!

Komentiraj...
Vidi sve komentare