To je to što me zanima!

Perrie Edwards na društvenim mrežama podijelila prvu fotku sina i otkrila njegovo ime

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Dva tjedna ljubavi prema tebi. Ovakvu ljubav nikad nisam osjetila! Axel Oxlade-Chamberlain, napisala je pjevačica benda ispod fotografije sina koju je objavila na društvenoj mreži
Vidi originalni članak

Zvijezda megapopularnog benda 'Little Mixa', Perrie Edwards (28) nedavno je dobila prvo dijete s nogometašem Liverpoola, Alexom Oxlade-Chamberlainom (28). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pjevačica je sada podijelila prvu fotografiju svoga sina i otkrila njegovo ime - Axel.

Edwards je na Instagramu objavila fotografiju na kojima se vidi maleni Axel, anagram imena njegovog oca, na kojoj je umotan u dekicu i nosi plavu pletenu kapicu.

- Dva tjedna ljubavi prema tebi. Ovakvu ljubav nikad nisam osjetio! Axel Oxlade-Chamberlain- napisala je pjevačica benda ispod fotografije sina.

PERRIE EDWARDS Pjevačica slavnog benda Little Mix dobila bebu: Uslijedilo preko 40.000 čestitki fanova

Fotografija je ubrzo prikupila više od milijun lajkova, a mnogi obožavatelji slavne pjevačice nisu ostali imuni na ovu slatku fotografiju. 

'Toliko je sladak', 'Prekrasan je', 'On je savršen', 'Predivan je, čestitke obojima', samo su neki od komentara koji su se našli ispod objave na Instagramu u moru emotikona srca.

LEIGH-ANNE PINNOCK Pjevačica slavnog benda 'Little Mix' postala majka: 'Tražili smo čudo, a dobili smo ih dva'

Perrie je vijest o trudnoći objavila u svibnju.

- Tako sam sretna što sam ušla u ovu ludu pustolovinu sa svojom srodnom dušom. Ne mogu dočekati da te upoznamo - napisala je tada pjevačica.

I njezina kolegica iz benda, Leigh-Anne Pinnock (29), nedavno je s pratiteljima na Instagramu podijelila vijest kako je postala majka blizanaca sredinom kolovoza. Djecu je dobila s nogometašem i zaručnikom Andreom Grayjem, a još uvijek nisu otkrili spol ni imena.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'TKO JE TU LUD!?':

Idi na 24sata

Komentari 4

  • x00x 05.09.2021.

    ko je sad pak ta i koji je pak sad to bend

  • retita🦋 05.09.2021.

    "Čestitke obojima"...Helena 👏. Tko još čita članak prije objave.  

Komentiraj...
Vidi sve komentare