Show

Komentari 7

Pjevačica slavnog benda 'Little Mix' postala majka: 'Tražili smo čudo, a dobili smo ih dva'

Pjevačica slavnog benda 'Little Mix' postala majka: 'Tražili smo čudo, a dobili smo ih dva'

Prije samo nekoliko dana, njezina kolegica iz benda, Perrie Edwards otkrila je kako je rodila, a sada je i Leigh Anne odlučila podijeliti sa svojim pratiteljima sretne vijesti

29-godišnja pjevačica 'Little Mix-a' Leigh-Anne Pinnock, prije samo koji dan, odlučila je sa svojim pratiteljima podijeliti kako je postala majka sredinom kolovoza.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime. iako je tijekom trudnoće objavljivala fotografije, njezini pratitelji nisu mogli ni pretpostaviti da je njihova najdraža pjevčića trudna s blizancima. Dječicu je dobila nogometašem i zaručnikom Andreom Grayjem

Pjevačica megapopularnog benda, objavila je tako, crno-bijelu fotografiju na kojoj se vide dva para sićušnih nogu te pratiteljima dala do znanja da je rodila blizance.

- Tražili smo čudo, a dobili smo ih dva- napisala je pjevačica ispod objave koja je raznježila njezine brojne pratitelje. Ubrzo je ispod fotografije skupila preko dva milijuna lajkova i preko 48 tisuća čestitki obožavatelja, ali i prijatelja.

- Dvije apsolutne radosti! Volim te moja Lee Lee- napisala joj je u komentaru Perrie Edwards, kolegica u grupi Little Mix koja je nedavno, također, postala majka.

'Čestitamo', Ajme blizanci, čestitamo vam', 'Jako smo sretni zbog oboje', glasile su samo neke od čestitaka koje su se mogle pročitati ispod objave.

Leigh-Anne je često dokumentirala i s pratiteljima dijelila svoju prvu trudnoću. Tako je objasnila kako je trudnoća jedna od najtežih stvari kroz koje je morala prolaziti.

- Trudnoća je najteža stvar kroz koju sam ikada trebala prolaziti. Otečene ruke i noge, masnice kod rebara i hormoni koji potpuno luduju, ali onda počnem razmišljati o tome što se stvarno događa u mojem stomaku i shvatim koliko je ovo nevjerojatno - napisala je ova pjevačica ranije na društvenoj mreži.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'TKO JE TU LUD!?':