Show

Komentari 1

Pjevačica slavnog benda Little Mix dobila bebu: Uslijedilo preko 40.000 čestitki fanova

Pjevačica slavnog benda Little Mix dobila bebu: Uslijedilo preko 40.000 čestitki fanova

Godinama se šuškalo kako se pjevačica trudi vratiti bivšem, pjevaču Zaynu Malku, no čini se kako je tu staru ljubav ostavila u dalekoj prošlosti

Poznata pjevačica grupe Little Mix, Perrie Edwards (28), na Instagramu je obradovala pratitelje objavom o rođenju svoje prve bebe.

POGLEDAJTE VIDEO:

Dijete je dobila s nogometašem Liverpoola, Alexom Oxlade-Chamberlainom (28), a oboje su na svojim društvenim mrežama napisali kako im se beba rodila u nedjelju.

Objavili su tako crno-bijele fotografije djetetove glave i sićušnih nogu, ali još nisu odali ime i spol.

Pjevačica je sretnom vijesti ubrzo skupila preko dva milijuna lajkova i preko skoro 50.000 čestitki obožavatelja, ali i kolega i prijatelja.

- Tako sam ponosna na tebe i volim te. Kakav mali anđeo - napisala joj je u komentaru Leigh-Anne Pinnock, kolegica u grupi Little Mix koja također uskoro očekuje dolazak svoje bebe.

'Čestitam!', 'Šaljem čestitke divnoj obitelji', 'Puno sreće vam želim, tako sam ponosna na tebe' - nastavili su se nizati čestitke.

Perrie je vijest o trudnoći objavila u svibnju.

- Tako sam sretna što sam ušla u ovu ludu pustolovinu sa svojom srodnom dušom. Ne mogu dočekati da te upoznamo - napisala je tada pjevačica.

MLADENAC U KOLICIMA I MLADENKA NA ROLAMA PLESALI PRVI PLES: