To je to što me zanima!

Petra Ecclestone: Uvijek sam se osjećala više kao Hrvatica

Kći Bernieja Ecclestonea u intervjuu za britanski Daily Mailu progovorila je o najtežim trenucima, zlostavljaju u braku i razvodu od biznismena Jamesa Stunta
Vidi originalni članak

Bogata nasljednica Petra Ecclestone (29) za razliku od svoje starije sestre Tamare Ecclestone (33) svoj privatan život uvijek je držala daleko od očiju javnosti. U intervjuu za britanski Daily Mailu progovorila je o najtežim trenucima, zlostavljaju u braku i razvodu od biznismena Jamesa Stunta (36). Spomenula je i kako voli Hrvatsku te da se čitav život osjećala kao prava Hrvatica. 

- Zbog svoje mame Slavice, uvijek sam više bila Hrvatica nego Britanka - kazala je.

Prošle godine kći bivšeg vlasnika Formule 1, Bernieja Ecclestonea (87) zatražila je rastavu, a supruga je na sudu opisala kao nasilnu osobu koja je zlostavljala nju i njezinu obitelj. Istaknula je da je često bio pod utjecajem raznih opijata zbog kojih je gubio kontrolu. 

Petra i James upoznali su se na spoju naslijepo. Njihovo vjenčanje u talijanskom dvorcu  bilo je jedno od najljepših i najskupljih u povijesti. Zajedno imaju troje djece, kći Laviniju (5) i blizance Jamesa Juniora i Andrewa (2).

- Kada si majka, nemaš druge opcije nego biti snažan i jak. Jednostavno si ne mogu dopustiti da padnem u depresiju, žalim samu sebe. Moram sve napraviti kako bi mojoj djeci bilo dobro. Mislila sam da se nikada neću razvesti, da ću s njim provesti ostatak svog života. No stvari se događaju s razlogom - rekla je bogata nasljednica Petra Ecclestone. 

Petra je nakon razvoda dobila puno skrbništvo nad  troje djece te dozvolu da se s njima preseli u Los Angeles. Nedugo nakon, zaljubila se u 'dečka na lošem glasu',  preprodavača vintage automobila, Sama Palmera.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • plutarh 21.03.2018.

    eto, ovo bi trebali pročitati pripadnici jednog vječno ugroženog manjinskog naroda u Hrvatskoj ....kao primjer da bi se Hrvatima mogli osjećati čak i oni koji to porijeklom možda i nisu ....a ova čak niti ne živi u Hrvatskoj !....hmmm, kad malo razmislim, ....možda se niti ona ne bi osjećala Hrvaticom da živi u Hrvatskoj !?...."tko zna, ah nitko ništa ne zna - krhko je znanje " (ovo je bio Cesarić, da me netko ne bi optužio za plagijat ....)

  • max2017 20.03.2018.

    nije vrag da i njoj treba novo državljanstvo...?

  • cimerrr 20.03.2018.

    Gledam sliku Slavice i Petre i vidi se da joj je kćerka,ista usta i nos. Samo oči izgleda ima na oca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare