To je to što me zanima!

Piqueova Clara morala hitno u bolnicu, imala je napad panike

U emisiji 'Y ahora Sonsoles' (A sada Sonsoles) je otkriveno da Clara redovito posjećuje kliniku kako bi kontrolirala svoje probleme s napadima panike
Vidi originalni članak

Shakira (46) je prije dva tjedna objavila pjesmu bez imena u kojoj je bez diskrecije prozvala svojeg bivšeg Gerarda Piquea (36) i djevojku s kojom ju je prevario, Claru Chiu Marti (23). Španjolski mediji su nakon izlaska pjesme pisali kako je Marti potražila psihološku pomoć, a sada tvrde da je bila hospitalizirana zbog napada panike. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Clara je navodno u utorak hospitalizirana u bolnici u Barceloni nakon što je doživjela napad panike, kao posljedica dramatičnih događaja u posljednje vrijeme, prenosi Marca.

- Clara je otišla u bolnicu 'Quironsalud', privatnu kliniku koja se nalazi u Barceloni, kako bi joj liječnici sačuvali zdravlje nakon ovog problema koji je ozbiljno utjecao na njezino disanje - otkrile su voditeljice Laura Fa i Lorena Vazquez u svom podcastu 'El Periodico'.

U emisiji 'Y ahora Sonsoles' (A sada Sonsoles) je otkriveno da Clara redovito posjećuje kliniku kako bi kontrolirala svoje probleme s napadima panike. 

Podsjetimo, prije nekoliko dana je španjolski novinar Saul Ortiz otkrio da je Clara otišla u kuću svojih roditelja kako bi se odmaknula od kaosa kojim je bila okružena, iako i sama snosi dio odgovornosti za cijelu situaciju. 

SHAKIRA SE NIJE OGLASILA Optužili Piquea da je prevario studenticu Claru pa objavio prvu fotku s njom: 'Sad je i službeno'

- Trebala je pobjeći jer njezino stanje uma nije dobro. Nije lako biti djevojka od 23 godine, dok cijela Španjolska i svijet govori o tebi. Uzelo je maha i trebala je učiniti korak dalje - dodao je.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 03.02.2023.

    kak nije imala napadaje panike dok je jela shakirin džem iz frižidera?

  • langweilig 02.02.2023.

    Zeznuto je rasturiti brak

  • Beatrixx 02.02.2023.

    Ne znam, nekako mi je nije bas zao..

Komentiraj...
Vidi sve komentare