Show

Komentari 13

Piqueova Clara morala hitno u bolnicu, imala je napad panike

Piqueova Clara morala hitno u bolnicu, imala je napad panike

U emisiji 'Y ahora Sonsoles' (A sada Sonsoles) je otkriveno da Clara redovito posjećuje kliniku kako bi kontrolirala svoje probleme s napadima panike

Shakira (46) je prije dva tjedna objavila pjesmu bez imena u kojoj je bez diskrecije prozvala svojeg bivšeg Gerarda Piquea (36) i djevojku s kojom ju je prevario, Claru Chiu Marti (23). Španjolski mediji su nakon izlaska pjesme pisali kako je Marti potražila psihološku pomoć, a sada tvrde da je bila hospitalizirana zbog napada panike. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Clara je navodno u utorak hospitalizirana u bolnici u Barceloni nakon što je doživjela napad panike, kao posljedica dramatičnih događaja u posljednje vrijeme, prenosi Marca.

- Clara je otišla u bolnicu 'Quironsalud', privatnu kliniku koja se nalazi u Barceloni, kako bi joj liječnici sačuvali zdravlje nakon ovog problema koji je ozbiljno utjecao na njezino disanje - otkrile su voditeljice Laura Fa i Lorena Vazquez u svom podcastu 'El Periodico'.

U emisiji 'Y ahora Sonsoles' (A sada Sonsoles) je otkriveno da Clara redovito posjećuje kliniku kako bi kontrolirala svoje probleme s napadima panike. 

Podsjetimo, prije nekoliko dana je španjolski novinar Saul Ortiz otkrio da je Clara otišla u kuću svojih roditelja kako bi se odmaknula od kaosa kojim je bila okružena, iako i sama snosi dio odgovornosti za cijelu situaciju. 

- Trebala je pobjeći jer njezino stanje uma nije dobro. Nije lako biti djevojka od 23 godine, dok cijela Španjolska i svijet govori o tebi. Uzelo je maha i trebala je učiniti korak dalje - dodao je.

Najčitaniji članci