To je to što me zanima!

Pitt i profesorica viđaju se šest mjeseci, a posjećuje ju na poslu

NOVA LJUBAV Brad je u studenome pozirao s Oxmaninim studentima na Institutu za tehnologiju na kojem profesorica radi, no ona se nije fotkala kako bi zatajila njihovu vezu
Vidi originalni članak

Prije dvije godine Brad Pitt (54) i Angelina Jolie (42) objavili su da se razvode te time šokirali obožavatelje. Njihov brak naizgled je bio savršen, a nakon toga padale su optužbe da je Brad zlostavljao djecu te da je imao problema s alkoholom. Oni su oko cijele situacije bili tajanstveni te je Angie tek kratko komentirala kako su se problemi nagomilali pa su se odlučili razdvojiti.

Holivudski glumac je, prema pisanju stranih medija, pronašao sreću s profesoricom arhitekture i umjetnicom Neri Oxman (42). Sada su 'procurile' i fotke iz studenog koje dokazuju kako je Pitt posjećuje na prestižnom Institutu za tehnologiju u Massachusettsu gdje ona radi.

ROMANSA 'Šuška' se o novoj vezi: Brad Pitt ljubi lijepu profesoricu?

Brad je pozirao s Oxmaninim studentima, no ona se nije fotografirala kako bi zatajila ljubavnu vezu.

Zbližili su se kada su radili na jednom zajedničkom građevinskom projektu.

- Ona je genijalka. Mnogo vremena provode zajedno - ispričali su njezini prijatelji.

VIŠE SE NE SKRIVAJU Brad Pitt uživao sa Siennom: Ljubili se i pipkali na festivalu

Mnogi fanovi zaključili su kako je Brad ponašao utjehu u profesorici jer neodoljivo liči Angelini. Jolie i Pitt zajedno imaju Maddoxa (16), Paxa (14), Zaharu (13), Shiloh (11) i blizance Vivienne i Knox (9).

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 10.04.2018.

    Jenifer mu je bila najbolja i najljepsa

  • KusNjega 10.04.2018.

    Ovaj Pit je propao ko tavan na moga dida kući!

  • 10.04.2018.

    Vrijedna, uporna i sposobna..lijepa žena, putena faca. Njena titula glasi "Associate professor media arts and science".. veza sa arhitekturom je kroz dizajn.Koliko znam, odsjek arhitektura i dizajn -dizajner faks-umjetnički. Dakle, nije studirala arhitekturu nego je odsjek arhitektura na umjetiničkom, koliko sam shvatila.. Scenografija ..instalacije..umjetnički radovi..vrlo zgodno..to što radi.Brad voli arhitekturu, ali i umjetnost uopće :) Nije mu se moglo bolje zalomiti.A nije htjela s njim na početku, a sad mislim..i bude nešt od tog:))

Komentiraj...
Vidi sve komentare