To je to što me zanima!

Pjevač Soundgardena Chris Cornell preminuo u 53. godini

U izjavi za The Associated Press, Brian Bumbery je rekao da je Cornell preminuo u srijedu navečer u Detroitu. Njegovu smrt opisao je kao 'iznenadnu i neočekivanu'
Vidi originalni članak

Chris Cornell, koji se proslavio kao pjevač Soundgardena te kasnije i Audioslavea, preminuo je u 53. godini, objavio je njegov glasnogovornik.

U izjavi za The Associated Press, Brian Bumbery je rekao da je Cornell preminuo u srijedu navečer u Detroitu. Njegovu smrt opisao je kao 'iznenadnu i neočekivanu' te da je ista šokirala glazbenikovu obitelj. Uzrok smrti još nije utvrđen.

Inače, Cornell je prošle godine prvi put nastupio pred hrvatskom publikom. U zagrebačkoj dvorani Vatroslava Lisinskog izveo je hitove Soundgardenove klasike poput ‘Black Hole Sun’ i ‘Fell On Black Days’, hitove Audioslavea ‘Like A Stone’ i ‘Doesn't Remind Me', ali i pjesme iz svoje solo karijere.

Bio je jedan od začetnika grungea u Seattleu devedesetih gdje je formirao grupu Soundgarden, poznatu po singlovima 'Black Hole Sun' i 'Spoonman' za koje je osvojio Grammyje.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • OrcaPerestrojka 20.05.2017.

    Nije bio među velikanima kao Bowie ili Prince, ali ok pjevač i band.

  • 18.05.2017.

    Kurt i Layne su dobili još jednog pajdaša za druženje negdje gore, ostao je još Eddie Vedder...

  • tomicalomica 18.05.2017.

    Gledao ih uživo prije 3 godine u lipnju 2014 ...srry majstore RIP

Komentiraj...
Vidi sve komentare