Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
24 komentara

Pjevač Soundgardena Chris Cornell preminuo u 53. godini

U izjavi za The Associated Press, Brian Bumbery je rekao da je Cornell preminuo u srijedu navečer u Detroitu. Njegovu smrt opisao je kao 'iznenadnu i neočekivanu'

24sata
Foto: 24sata

Chris Cornell, koji se proslavio kao pjevač Soundgardena te kasnije i Audioslavea, preminuo je u 53. godini, objavio je njegov glasnogovornik.

U izjavi za The Associated Press, Brian Bumbery je rekao da je Cornell preminuo u srijedu navečer u Detroitu. Njegovu smrt opisao je kao 'iznenadnu i neočekivanu' te da je ista šokirala glazbenikovu obitelj. Uzrok smrti još nije utvrđen.

Inače, Cornell je prošle godine prvi put nastupio pred hrvatskom publikom. U zagrebačkoj dvorani Vatroslava Lisinskog izveo je hitove Soundgardenove klasike poput ‘Black Hole Sun’ i ‘Fell On Black Days’, hitove Audioslavea ‘Like A Stone’ i ‘Doesn't Remind Me', ali i pjesme iz svoje solo karijere.

24sata | Autor: 24sata Foto: 24sata

Bio je jedan od začetnika grungea u Seattleu devedesetih gdje je formirao grupu Soundgarden, poznatu po singlovima 'Black Hole Sun' i 'Spoonman' za koje je osvojio Grammyje.

Naši partneri pišu
Message