To je to što me zanima!

Pjevačica koju su povezivali s Marijom Šerifović čestitala joj na bebi: 'Da je živ i zdrav!'

Pljušte čestitke na Instagramu profilu Marije Šerifović koja je u petak objavila da je postala mama. Među njima se našla i ona Džejle Ramović za koju se šuškalo da je u vezi sa Šerifović
Vidi originalni članak

Džejla Ramović (21), pjevačica koju je proslavila pobjeda u showu 'Zvezde Granda', komentirala je objavu Marije Šerifović (39) o tome da je postala majka. Podsjetimo, Ramović je u showu izabrala upravo Šerifović za mentoricu, a fanovi su bili uvjereni da su pjevačice u ljubavnom odnosu. 

Bosanskohercegovačka pjevačica i eurovizijska pobjednica od početka su demantirale naslove o ljubavnoj vezi i naglašavale da su u prijateljskom i poslovnom odnosu.

- Valjda je ljudima bilo tako, nisu mi mogli naći ništa pa su eto tako izmislili priču s Marijom, s kojom sam ja bliska. Ona je bila moj mentor, onda smo nastavile suradnju. To je jedan prijateljski odnos - izjavila je Džejla jednom prilikom u AmiG Showu.

Komentar Džejle Ramović dobio stotine lajkova 

Pjevačica se pridružila brojnim čestitkama na Instagram profilu Marije Šerifović. 

PRESRETNA JE Marija Šerifović oglasila se prvi put nakon što je postala majka: 'Osjećaj je riječima neopisiv...'

- Da je živ i zdrav - napisala je Ramović, a njezin komentar je u nekoliko sati skupio više od 500 lajkova. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marija Serifovic (@serifovic)

Podsjetimo, Šerifović je u petak objavila kako je dobila sina Marija. Srpski mediji naveli su da je beba došla na svijet uz pomoć surogat majke i to u Los Angelesu. 

Verica i Rajko Šerifović oduševljeni

- Ljubav je došla. Nebo je osvijetlila najljepša zvijezda mog života. Rodio se Mario. Neka te sine život vodi stazama svojim najljepšim, a ja te svojom ljubavlju čuvam od tuge i od ljudi - napisala je pjevačica na Instagramu. 

PJEVAČICA POSTALA MAMA Oglasili su se roditelji Marije Šerifović: 'Ovo je najsretniji dan u obitelji, dobili smo unuka!'

Oko svega su se oglasili i njezini roditelji, Verica i Rajko Šerifović, koji ne skrivaju da su sretni što su postali baka i djed

POGLEDAJTE VIDEO: VOJKO V ODGOVARAO NA PITANJA FANOVA

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Springflowers 16.12.2023.

    Ipak, neke bebe donesu "rode"...odnosno avionom stigla

Komentiraj...
Vidi sve komentare