To je to što me zanima!

Pjevao četnicima u Vukovaru, a sad se hvali seksom s muškima

Do sada nisam imao problem s potencijom, doslovce razvaljujem u krevetu. Nikad nisam koristio Viagre i pomagala... Nema bolje Viagre od valjevske i užičke rakije šljivovice, kaže folk pjevač Ojdanić
Vidi originalni članak

Srbijanski folk pjevač Era Ojdanić (72), široj javnosti poznat po nastupima na četničkim okupljanjima 90-ih godina i pjevanju s Nadom Topčagić (66) na četničkoj proslavi pada grada Vukovara, pohvalio se da je probao seks s muškarcima. Folker kaže kako ne voli ništa propustiti u životu te da ne robuje predrasudama, piše Telegraf.rs. Javnost je već zgrozio pričama o seksualnim iskustvima s maloljetnicama. 

- Tako sam okusio i seks s muškarcima. Probao sam, ali sam bio tobdžija. Bitno je da u takvom odnosu budete tobdžija, a ne furundžija. Da vi je*ete, a ne da budete je*ani - rekao je Era. Dodao je kako je seks s muškarcima odličan ali da je sa ženama ipak bolje i da su nezamjenjive, piše Telegraf.rs.

Folker se često hvali kako je bio i s 50 godina mlađim ženama.

ODMARA KOD KUĆE Šumadinac: Preživio sam tešku operaciju srca, hvala doktorima

- Do sada nisam imao problem s potencijom, doslovce razvaljujem u krevetu. Nikad nisam koristio Viagre i pomagala... Nema bolje Viagre od valjevske i užičke rakije šljivovice. Potpisujem da sam bolji od upola mlađih muškaraca i to vam mogu potvrditi sve žene koje su me probale u krevetu, a ogroman ih je broj - izjavio je Ojdanić. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 80

  • orki_1 19.12.2019.

    Predivnoo.. Jel vi to namjerno provocirate s takvim tekstovima? Jel vas vucic placa?

  • 18.12.2019.

    Hahahahaha još jedan sa propuhom u glavi

  • 17.12.2019.

    ovaj je tipican primjer prosjecnog prekodrinca

Komentiraj...
Vidi sve komentare