To je to što me zanima!

Pjevat ću u Beogradu Oliverove pjesme i to nije samopromocija

Dio beogradskog koncerta bit će u čast Oliveru Dragojeviću koji je ranije odbijao pjevati u susjednoj nam zemlji
Vidi originalni članak

Koncert u beogradskoj Štark Areni Petar Grašo imat će 11. studenog, a u najavi je za srpske medije izjavio i kako će dio biti posvećen Oliveru Dragojeviću, koji je odbio pjevati u susjednom nam zemlji. Naravno, to je najviše upalo u oči, iako je najavio da će izvoditi pjesme i nekih drugih kolega.

SUPRUGA PJEVAČA Vesna nam otkriva što misli o Grašinom pjevanju u Beogradu: 'Oliver je imao svoj stav o tome'

- Moji koncerti vremeplov su pjesama s kojima smo publika i ja zajedno odrastali. Tijekom dvosatnog showa, sjetim se kroz neke pjesme meni dragih ljudi, poput Doris, Olivera, Arsena, koji su bili uz mene na mom glazbenom putu. Radujem se što će i beogradska publika imati prilike dijeliti sa mnom ljubav i energiju, koju sam dijelio s publikom diljem regije - rekao je Grašo, ali Doris i Arsen kao da su se 'izgubili u prijevodu'.

Mnogi su osuđivali Grašo što će u Beogradu na repertoaru biti i Oliverovi hitovi, kad je njegov stav da neće pjevati u Srbiji bio dobro poznat. Neki i dalje smatraju da nije korektno tako se 'koristiti', Dragojevićevim pjesmama, ali Grašo kaže kako to nije iz interesa.

- Kao što je i gđa. Vesna Dragojević rekla da sam dio njihove obitelji, tako sam se i ja uvijek osjećao i nikada nikoga ne bih upotrijebio za vlastitu samopromociju, jer mi nije potrebno, a najmanje Olivera kojeg toliko volim. Na pitanje da li ću se i dalje kroz neke pjesme na svojim koncertima sjećati Olivera - hoću - jer to radim već 20 godina, i radit ću zauvijek! - Grašine su riječi.



Prije nekoliko dana razgovarali smo s Vesnom Dragojević, ispričala nam je kako je i njenom ocu obećao kako neće pjevati u Srbiji:

- Oliver je imao svoj stav i jedan put ga je iznio. Godinama su ga maltretirali s tim pitanjem, ali nije htio govoriti o tome više. Nikad on ništa grubo nije rekao. Bio je takav da drži do riječi. Kad je počeo rat, mama, tata i sestra su došli ovdje, bili su kod mene u Splitu. Vidjeli smo kako gore brodovi, tu je bio i veliki očev brod od 10 metara, koji je počeo graditi kad sam išla u osnovnu školu. Otac je vidio kako taj brod gori pa je plakao i kukao - rekla je Vesna i nastavila:



- Oliver mu je tad rekao da se ne nervira. Rekao mu je: 'Ja sam tamo puno radio, bio sam milijun puta, ali ako vas to tješi, nikad više neću tamo pjevati'. To je jedina rečenica koju je rekao u vezi toga.



Dodala je i kako joj ne smeta što će Grašo izvoditi Oliverove pjesme. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • snakefinger 12.11.2022.

    To i tako nisu Oliverova pjesme jer ih nije on napisao. Tako da , ako autori nemaju nista protiv, ne vidim problem.

  • Xenosmilus 12.11.2022.

    sramota

  • Plavusa 13 Pink G 16.10.2022.

    Ma jok, nije....mishko ti ni u Hrvatskoj ne bi trebao pjevati Oliverove pjesme. Nisi mu ni do koljena.

Komentiraj...
Vidi sve komentare