Obavijesti

Show

Komentari 20

Pjevat ću u Beogradu Oliverove pjesme i to nije samopromocija

Pjevat ću u Beogradu Oliverove pjesme i to nije samopromocija
6

Dio beogradskog koncerta bit će u čast Oliveru Dragojeviću koji je ranije odbijao pjevati u susjednoj nam zemlji

VIDEO

Koncert u beogradskoj Štark Areni Petar Grašo imat će 11. studenog, a u najavi je za srpske medije izjavio i kako će dio biti posvećen Oliveru Dragojeviću, koji je odbio pjevati u susjednom nam zemlji. Naravno, to je najviše upalo u oči, iako je najavio da će izvoditi pjesme i nekih drugih kolega.

Vesna nam otkriva što misli o Grašinom pjevanju u Beogradu: 'Oliver je imao svoj stav o tome'
Vesna nam otkriva što misli o Grašinom pjevanju u Beogradu: 'Oliver je imao svoj stav o tome'

- Moji koncerti vremeplov su pjesama s kojima smo publika i ja zajedno odrastali. Tijekom dvosatnog showa, sjetim se kroz neke pjesme meni dragih ljudi, poput Doris, Olivera, Arsena, koji su bili uz mene na mom glazbenom putu. Radujem se što će i beogradska publika imati prilike dijeliti sa mnom ljubav i energiju, koju sam dijelio s publikom diljem regije - rekao je Grašo, ali Doris i Arsen kao da su se 'izgubili u prijevodu'.

storyeditor/2022-08-13/PXL_120822_95093087.jpg

Mnogi su osuđivali Grašo što će u Beogradu na repertoaru biti i Oliverovi hitovi, kad je njegov stav da neće pjevati u Srbiji bio dobro poznat. Neki i dalje smatraju da nije korektno tako se 'koristiti', Dragojevićevim pjesmama, ali Grašo kaže kako to nije iz interesa.

- Kao što je i gđa. Vesna Dragojević rekla da sam dio njihove obitelji, tako sam se i ja uvijek osjećao i nikada nikoga ne bih upotrijebio za vlastitu samopromociju, jer mi nije potrebno, a najmanje Olivera kojeg toliko volim. Na pitanje da li ću se i dalje kroz neke pjesme na svojim koncertima sjećati Olivera - hoću - jer to radim već 20 godina, i radit ću zauvijek! - Grašine su riječi.

Prošlo je 4 godine od smrti  Olivera Dragojevi?a



Prije nekoliko dana razgovarali smo s Vesnom Dragojević, ispričala nam je kako je i njenom ocu obećao kako neće pjevati u Srbiji:

- Oliver je imao svoj stav i jedan put ga je iznio. Godinama su ga maltretirali s tim pitanjem, ali nije htio govoriti o tome više. Nikad on ništa grubo nije rekao. Bio je takav da drži do riječi. Kad je počeo rat, mama, tata i sestra su došli ovdje, bili su kod mene u Splitu. Vidjeli smo kako gore brodovi, tu je bio i veliki očev brod od 10 metara, koji je počeo graditi kad sam išla u osnovnu školu. Otac je vidio kako taj brod gori pa je plakao i kukao - rekla je Vesna i nastavila:



- Oliver mu je tad rekao da se ne nervira. Rekao mu je: 'Ja sam tamo puno radio, bio sam milijun puta, ali ako vas to tješi, nikad više neću tamo pjevati'. To je jedina rečenica koju je rekao u vezi toga.

Petar Grašo održao koncert u prepunoj pulskoj Areni



Dodala je i kako joj ne smeta što će Grašo izvoditi Oliverove pjesme. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...