To je to što me zanima!

'Div' Thor i supruga Kelsey čekaju dječaka: 'Bit će na tatu'

Njih dvoje glase za neuobičajen par upravo zbog razlike u visini i kilaži. U braku su od listopada 2018., a ljudima ih je uvijek smiješno vidjeti skupa zbog razlike u visini
Vidi originalni članak

Zvijezda serije 'Igra prijestolja' Hafþór Júlíus Björnsson (31), i njegova supruga, terapeutkinja Kelsey Henson, (30) prije mjesec dana objavili su kako čekaju bebu, a sada su s pratiteljima podijelili i spol djeteta. 

Organizirali su zabave za otkrivanje spola djeteta koja je posljednjih godina postala pravi hit na internetu. Riječ je o velikom balunu u kojem se nalaze roze ili plave konfete. Nakon što su prostoriju preplavili plavi papirići svima je bilo jasno da na svijet dolazi dječak. 

- Bravo ljudi. Čestitam na prinovi, a sin će biti na oca. Jak i velik - samo su neki od komentara ispod fotografije. 

Njih dvoje glase za neuobičajen par upravo zbog razlike u visini i kilaži. U braku su od listopada 2018., a ljudima ih je uvijek smiješno vidjeti skupa zbog razlike u visini. Komentirali su da mu djevojka izgleda kao kći i pitali su se kako se oni ljube.

Par ne brine o predrasudama javnosti, a glumac je posebno ponosan zato što slovi kao jedan od najjačih muškaraca u svijetu. Za britanske medije otkrio je i koja je tajna njegove uspješne 'mase'.

Ovaj dvojac je često na meti zafrkancije i podrugljivih komentara Björnssonovih obožavatelja. Mnogo puta su im napisali da više izgledaju kao otac i kći, a ne supružnici te su raspravljali koje poze u seksu im odgovaraju. 

- Ona je sigurno uvijek gore - šalili su se pratitelji. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 4

  • bolna_istina 15.04.2020.

    Super su par ali ako frajer nedaj Bože opadne u nesvijesti pa ona ga ne može pomaknuti niti metar. Imamo i mi u Hrvatskoj takav par samo nisu tako poznati .

  • K_I_N_G 15.04.2020.

    kaj jedes za dorucak? 5 inekcija...

  • 15.04.2020.

    Kakva ljudina!!! :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare