To je to što me zanima!

Plastična operacija iz noćne more: Glumici otpao dio nosa

Glumici je oštećenje nosa toliko veliko da se neće moći podvrgnuti rekonstruktivnoj operaciji barem godinu dana. Klinika u kojoj je Gao bila na operaciji već je ranije dobila pet administrativnih kazni
Vidi originalni članak

Kineska glumica Gao Liu posljednjih nekoliko mjeseci izbjegava svjetla reflektora, no oglasila se na društvenim mrežama i objasnila njezinu neočekivanu odsutnost. Bila je na operaciji nosa koja je pošla po krivu. Dio tkiva na nosu joj je odumrlo i otpalo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na društvenim mrežama pokazala je svoje fotografije nakon plastične operacije, što je pokrenulo raspravu na internetu o estetskoj kirurgiji koja je posljednjih godina postala popularna u Kini.

- Cijeli postupak trajao je četiri sata. Mislila sam da ću nakon ta četiri sata postati ljepša. Nisam očekivala da to biti početak noćne more - napisala je glumica, prenose strani mediji

POTPUNO SE PROMIJENILA Na operacije je spiskala 1,5 mil. kuna: 'Ljepota dolazi iznutra'

Gao je trenutačno u usponu karijere pa se okrenula plastičnoj kirurgiji jer je smatrala kako će joj to pomoći. Prijatelj ju je upoznao s plastičnim kirurgom u listopadu prošle godine, a nakon posjeta klinici dobila je savjete što poboljšati.

Nakon operacije osjećala je nadraženost i bol u nosu koji joj se više puta inficirao prije nego što su joj počele odumirati stanice. 

- Koža na vrhu mog nosa postajala je sve tamnija i tamnija, a nos mi je postao nekrotičan - napisala je glumica i dodala kako je oštećenje nosa toliko veliko da se neće moći podvrgnuti rekonstruktivnoj operaciji barem godinu dana.

Prema pisanju stranih medija, ta ista klinika u kojoj se operaciji podvrgnula Gao, dobila je pet administrativnih kazni između ožujka i listopada 2020. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • crna žena 16.02.2021.

    Htjela biti ljepša, evo joj sad.

  • Bocwanna 16.02.2021.

    Za 10 ak godina kad bude gledala svoje stare fotke iz mladosti če se pitati a tko je ova, šta radi u mom albumu, Možda to i sad radi. Ali vjerovatno je ono prvo.... A bila je tako zgodna... Eee gdje ovaj svjet iz dana u dan tone !!!!!!!

  • nomistakes 16.02.2021.

    ova moli za nastavak pandemije i obavezne maske

Komentiraj...
Vidi sve komentare