Show

Komentari 36

Na operacije je spiskala 1,5 mil. kuna: 'Ljepota dolazi iznutra'

Na operacije je spiskala 1,5 mil. kuna: 'Ljepota dolazi iznutra'

Amandin novi izgled zaslužan je za njezinu novu karijeru. Počela je objavljivati provokativne fotografije, pomoću kojih zarađuje milijune. Korigirala je stražnjicu, grudi, išla na liposukciju

Influencerica i model Amanda Martin, koju na društvenim mrežama prati više od pet milijuna ljudi, imala je svega 20 godina kada se udala. No, ubrzo je njihov brak završio i tad je ona poželjela u potpunosti promijeniti svoj život i izgled, kako bi pronašla novu ljubav.

POGLEDAJTE VIDEO: Operirala se da izgleda kao lutka na napuhavanje

Najprije je uz pomoć osobnog trenera smršavjela više od 30 kilograma. Zbog nove linije odlučila je povećati grudi i to je bio tek početak.

Ukupno je potrošila 1,5 milijun kuna na plastične operacije, što je uključivalo prijenos masti, liposukciju, filere u usnama i implantante u stražnjici. 

- Način na koji se vidim dolazi iznutra. Oduvijek sam smatrala da su moja unutrašnja ljepota i posebnost nevjerojatni. Jednostavno volim izgled prilagoditi onome što osjećam iznutra - objasnila je Amanda.

Novi izgled zaslužan je za njezinu novu karijeru. Počela je objavljivati provokativne fotografije, pomoću kojih zarađuje milijune. Također, pronašla je i novog dečka Johna. S njim navodno snima porno filmove te joj joj velika pomoć u održavanju društvenih mreža.

- Imati muškarca koji me ne samo razumije, već me i podržava u mom uspjehu je nevjerojatno. Osjećam se tako ponosno. Zaista sam napravila brend i posao samo od toga što sam ja i kako zabavljam ljude na društvenim mrežama - ispričala je influencerica. 

Najčitaniji članci