Show

Komentari 8

Plastična operacija iz noćne more: Glumici otpao dio nosa

Plastična operacija iz noćne more: Glumici otpao dio nosa

Glumici je oštećenje nosa toliko veliko da se neće moći podvrgnuti rekonstruktivnoj operaciji barem godinu dana. Klinika u kojoj je Gao bila na operaciji već je ranije dobila pet administrativnih kazni

Kineska glumica Gao Liu posljednjih nekoliko mjeseci izbjegava svjetla reflektora, no oglasila se na društvenim mrežama i objasnila njezinu neočekivanu odsutnost. Bila je na operaciji nosa koja je pošla po krivu. Dio tkiva na nosu joj je odumrlo i otpalo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na društvenim mrežama pokazala je svoje fotografije nakon plastične operacije, što je pokrenulo raspravu na internetu o estetskoj kirurgiji koja je posljednjih godina postala popularna u Kini.

- Cijeli postupak trajao je četiri sata. Mislila sam da ću nakon ta četiri sata postati ljepša. Nisam očekivala da to biti početak noćne more - napisala je glumica, prenose strani mediji

Gao je trenutačno u usponu karijere pa se okrenula plastičnoj kirurgiji jer je smatrala kako će joj to pomoći. Prijatelj ju je upoznao s plastičnim kirurgom u listopadu prošle godine, a nakon posjeta klinici dobila je savjete što poboljšati.

Nakon operacije osjećala je nadraženost i bol u nosu koji joj se više puta inficirao prije nego što su joj počele odumirati stanice. 

- Koža na vrhu mog nosa postajala je sve tamnija i tamnija, a nos mi je postao nekrotičan - napisala je glumica i dodala kako je oštećenje nosa toliko veliko da se neće moći podvrgnuti rekonstruktivnoj operaciji barem godinu dana.

Prema pisanju stranih medija, ta ista klinika u kojoj se operaciji podvrgnula Gao, dobila je pet administrativnih kazni između ožujka i listopada 2020. 

Najčitaniji članci