To je to što me zanima!

Po prvi put stiže u Hrvatsku, a oko nje kruže bizarne teorije zavjere: 'To je njena dvojnica'

Avril Lavigne se 2014. povukla iz javnosti zbog bolesti, a glazbi se vratila 2018. godine. Već godinama postoje teorije da je pjevačicu netko zamijenio
Vidi originalni članak

Zvijezda 2000-ih Avril Lavigne (38) po prvi put dolazi u Hrvatsku. U Areni Pula priprema koncert 17. lipnja 2024. u sklopu turneje 'Love Sux'. 

TURNEJA 'LOVE SUX' Avril Lavigne prvi put dolazi u Hrvatsku: Nastupat će u Puli

Postala je poznata još kao tinejdžerica

Svoju je karijeru Avril započela kad je imala samo 16 godina. Tada je potpisala svoj prvi ugovor s diskografskom kućom. Godinu dana kasnije je objavila debitantski album 'Let Go' koji se rasprodao u 16 milijuna primjeraka. Avril je postala svjetski poznata zvijezda, a njeni najstariji hitovi se slušaju još i danas. 

Lavigne se nastavila baviti glazbom, a kratku pauzu od glazbe uzela je 2014. godine. Dijagnosticirana joj je bila Lajmska bolest i pjevačica je proživljavala teške trenutke. Povukla se iz javnosti, a onda se vratila 2018. godine s pjesmom 'Head Above Water'. Međutim, nisu svi sigurni da je ovu pjesmu, kao i neke prije nje, otpjevala i snimila Avril.

Brojne teorije zavjere o Avril Lavigne 

Već godinama postoji teorija zavjere da je Avril umrla još 2002. godine, nakon što je izdala prvi album.

Prema toj teoriji je pjevačica nakon iznenadne slave pala u depresiju. U isto je vrijeme preminuo i njen djed pa se pjevačica nije mogla nositi s tim. Pronašli su ju mrtvu u stanu. U drugoj verziji teorije je Lavigne nastradala u nesreći.

Zamijenila ju je glumica Melissa Vandelli? 

Oni koji su započeli dijeliti teoriju zavjere tada su, a i danas tvrde da je Avril zamijenila njena dvojnica. Riječ je o glumici Melissi Vandelli. Kako kažu, razlike između njih dvije su vrlo očite, pogotovo razlike u čeljusti, ožiljcima i stilu oblačenja.

Jedan obožavatelj je čak analizirao i njen rukopis iz 2022. godine te ga usporedio s novijim.

Međutim, prava istina je ta da se pjevačica povukla iz javnosti zbog bolesti, a i razvela se od supruga Chada Kroegera, frontmena sastava Nickelback.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • xOOx 29.11.2023.

    tolko bitna osoba da su joj nasli dvojnika i sve slozili da izda jos jedan hit hahaa

  • rmajstor 29.11.2023.

    Gdje je bila ‘91?

  • 29.11.2023.

    To je danijela zastavniković

Komentiraj...
Vidi sve komentare