To je to što me zanima!

Pobjednica 'Zadruge' urlala na dečka: Drugoj je gledao dekolte

Iva se navodno naljutila jer je Filip gledao u 'nove' grudi reality zvijezde Ane Korać, koja je ugradila silikone. Kurir piše kako joj se Đukić pokušao ispričati, ali ga nije željela slušati
Vidi originalni članak

Iako su tijekom realityja izmjenjivali nježnosti, pobjednica 'Zadruge 3' Iva Grgurić (26) i natjecatelj Filip Đukić tvrdili su kako nisu zajedno. Međutim, po završetku showa potvrdili su vezu. No, već je došlo do sitnih trzavica u njihovoj vezi. 

POGLEDAJTE VIDEO: Iva Grgurić je pobjednica 'Zadruge'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Srpski Kurir piše kako je do svađe između mladoga para došlo u jednom beogradskom kafiću. Iva se navodno naljutila jer je Filip gledao u 'nove' grudi reality zvijezde Ane Korać, koja je ugradila silikone. Naime, s Anom i bivšim srpskim nogometašem Davidom Dragojevićem (31) uputili su se na piće. Čim su izašli iz auta, ljudi su ih prepoznali iz realityja. 

Srpski mediji pišu kako su tijekom večeri naručili litre alkohola, a Filip je potom počeo hvaliti Anine grudi. Rekao joj je kako nikada nije vidio bolje. Korać se pravila luda, iako je u kafić došla samo u grudnjaku i otkopčanom sakou. Željela je pokazati 'nove' grudi. Sada nosi peticu. 

Đukić nije mogao prestati gledati u Anu, a u jednom trenutku je rekao Ivi:

- Sutra ćemo i tebi srediti operaciju. Trebaš imati peticu kao Ana.

No, Grgurić je tada 'poludjela' i počela vikati na Filipa.

- Čim malo popiješ, ponašaš se kao kreten. Muka mi je od tih ružnih fora - rekla mu je, a njihova je rasprava trajala više od pola sata. Iva se neko vrijeme mrštila, a potom je ustala i pozvala taksi. 

POSVETILA SE SEBI Iva je nakon 'Zadruge' potvrdila vezu i radi na izgledu: 'Smanjila sam usne, ipak sam pretjerala'

Kurir piše kako joj se Đukić pokušao ispričati, ali ga nije željela slušati. Otišla je doma, a ubrzo nakon nje otišao je i bijesan Filip.

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Promaja u glavi 30.07.2020.

    Još kad bi ovo bila istina bilo bi super

  • PinUkpin 30.07.2020.

    Seve je probila led,sad sve redom idu tamo na streljsnu

  • bon-bon 30.07.2020.

    Baš me zanima kako se osjećaju roditelji tih cura i dečki.Sve umjetno,plastično,bez emocija bez srama.A na koga će djeca ličiti,ako ih budu imali ?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare