To je to što me zanima!

Početkom godine dolazi specijal o Harryju Potteru: Razgovarat će o simpatijama, poljupcima...

U specijalu gost neće biti  spisateljica J.K. Rowling, autorica Harryja Pottera, već će se pojaviti tek sporadično u ponekoj arhivskoj snimci
Vidi originalni članak

Početak 2022. ne može početi bolje za sve obožavatelje Harryja Pottera. Naime, HBO će 1. siječnja emitirati posebnu emisiju pod nazivom 'Povratak u Hogwarts' u kojoj će biti mnogi protagonisti kultnog filmskog serijala, piše Reuters.

U ČEMU JE KVAKA? Nude 8000 kuna, a zadatak je gledati opet filmove o Harryju Potteru. Ima li zainteresiranih?

Daniel Radcliffe (32) će se prisjetiti sramotnih frizura, Emma Watson (31) će progovoriti o 'neobjašnjivoj radosti' koju je osjetila prilikom upoznavanja ostalih glumaca, dok će direktor Christopher Columbus pričati o setu filmova kao 'najvećem igralištu' na svijetu.

Radcliffe je ispričao u specijalu da mu je uvijek drago razgovarati o filmu.

DVA GUINNESSOVA REKORDA Posjeduje najveću kolekciju Harryja Pottera: U devet godina skupila je čak 6300 predmeta

- Svaki dio mene je povezan s Harry Potterom, a i filmskim setom u Leavesdenu. Moj prvi poljubac je bio ovdje, moja prva djevojka također - rekao je u najavi.

Prisjetio se i kako su on i Rupert Grint (Ron Weasley) mrzili puštati kosu u kasnijim filmovima.

- Govorili smo 'Ne, ne, ne, ne, zar ćete nas ostaviti da ovako izgledamo?'. Trebali smo biti tinejdžeri koji će hodati s djevojkama u filmu. Bili smo strašno razočarani kada smo shvatili da to neće biti tako - ispričao je.

U specijalu gost neće biti  spisateljica J.K. Rowling, autorica Harryja Pottera, već će se pojaviti tek sporadično u ponekoj arhivskoj snimci.

POGLEDAJTE NAJAVU SPECIJALA:

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare