Lifestyle

Komentari 0

Posjeduje najveću kolekciju Harryja Pottera: U devet godina skupila je čak 6300 predmeta

Posjeduje najveću kolekciju Harryja Pottera: U devet godina skupila je čak 6300 predmeta

Tracey Nicol-Lewis iz Velike Britanije toliko voli Harryja Pottera da posjeduje najveću kolekciju suvenira iz svijeta mladog čarobnjaka. Čak je i svoje vjenčanje napravila u Harry Potter stilu

Nakon što je 2002. pogledala film 'Harry Potter i Kamen mudraca', Tracey je uzela svoj prvi kolekcionarski predmet - čokoladnu žabu. Malo po malo povećavala je svoju kolekciju koja sada zauzima tri pune sobe u njezinoj kući.

POGLEDAJTE VIDEO:

Skupila je 6300 predmeta na temu Pottera, uključujući 47 štapića, figura, knjiga s posebnim izdanjem, Lego setova i umjetnina. Nakon što je 2002. pogledala film Harry Potter i kamen Mudraca, Tracey je uzela svoj prvi kolekcionarski predmet - čokoladnu žabu.

- Volim tražiti i preuređivati ​​svoju kolekciju - to je moje sretno mjesto. Harry Potter je čaroban svijet u koji možete pobjeći, a to sam i učinila - ispričala je Tracey koja je imala i vjenčanje na temu Pottera prošle godine na Floridi. Nosila je crveno-zlatnu vjenčanicu inspiriranu Gryffindorom, a na cipelama je bio naslikan vilenjak Dobby.

Njezin suprug nije odmah bio oduševljen njenim hobijem.

- Malo se šokirao kada je vidio moju kolekciju - dodala je.

Tracey je osvojila i dva Guinnessova rekorda za najveću kolekciju Čarobnjačkog svijeta i za najveću zbirku Harryja Pottera. Nada se da će njezina priča potaknuti i druge da se bave svojom strašću.

- Budite svoji, ne slijedite druge, slijedite svoje snove - zaključila je, a piše Metro.

 

Najčitaniji članci