Show

Komentari 6

Nude 8000 kuna, a zadatak je gledati opet filmove o Harryju Potteru. Ima li zainteresiranih?

Nude 8000 kuna, a zadatak je gledati opet filmove o Harryju Potteru. Ima li zainteresiranih?

Američka tvrtka nudi 1234 dolara, što je nešto više od 8000 kuna sretniku koja će unutar 15 dana pogledati omiljenih pet filmova o Harryju Potteru. Prvi od popularnih klasika izašao je prije 20 godina

Kompanija USDish nudi iznos nešto veći od osam tisuća kuna onom obožavatelju planetarno popularnog čarobnjaka Harryja Pottera, koji će u 15 dana pogledati omiljenih pet filmova. Sretnik ili sretnica koji dobiju posao moraju biti u stanju usporediti svoj doživljaj tijekom gledanja kao odrasla osoba te kao dijete.

- Mnoštvo klasika dobivaju remake i slave godišnjicu, mi smo bili znatiželjni imamo li jednak dojam kao što smo imali kada smo filmove gledali prvi put, dok smo bili djeca - rekao je glasnogovornik tvrtke za portal Travel + Leisure.

POGLEDAJTE VIDEO:

Osoba koja dobije posao i sudjeluje u ispitivanju dobit će i paket grickalica koje su bile popularne u desetljeću u kojem su odrasli te dodatke za najbolje iskustvo gledanja.

Internet

- Idealan ste kandidat ako ste vodili detaljne bilješke o tome kako ste se osjećali dok ste gledali svaki od filmova kao dijete u odnosu na gledanje sada kao odrasla osoba, dijelite nostalgične trenutke na društvenim mrežama i, naravno, zabavljate se. Za još bolju avanturu, pozovite svoju djecu (ako ih imate) da s vama gledaju vaših omiljenih pet filmova - objasnili su iz tvrtke.

WarnerBros

Tvrtka se odlučila objaviti ovaj natječaj zbog 20. godišnjice izlaska prvog filma, 'Harry Potter i Kamen mudraca' od kojeg je sve krenulo.

Dugoočekivano okupljanje omiljenih čarobnjaka, Specijal '20. godišnjica Harryja Pottera: ​​Povratak u Hogwarts' premijerno će se prikazati na HBO Maxu 1. siječnja 2022. godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci