To je to što me zanima!

Pokos pokazala novi imidž, ali svi su gledali u njezinu bijelu torbicu od oko 45 tisuća kuna

Vlatka je svoju kosu obojila u plavo, a za šetnju zagrebačkim ulicama odabrala je bijelo odijelo, plavi satenski top, tenisice te posebni modni dodatak - Lady Dior torbicu
Vidi originalni članak

Bivša voditeljica i pjevačica Vlatka Pokos (52) prošetala je centrom Zagreba s novom bojom kose, no najviše pažnje privukla je njezina Dior torbica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vlatka je obojila kosu u plavo, a za šetnju zagrebačkim ulicama odabrala je bijelo odijelo, plavi satenski top, tenisice te posebni modni dodatak - Lady Dior torbicu.

Lady Dior je jedna od najpopularnijih modela ove francuske dizajnerske kuće. Proizvodi se od skupocjenih materijala poput janjeće kože, a model poput ovog koji nosi Vlatka stoji oko 6 tisuća eura, što je više od 45 tisuća kuna.

Pokos je, čini se, velika obožavateljica Diora. Krajem srpnja ove godine prošetala je otokom Hvarom s modelom DiorTravel Travel Kit, koja se na njihovoj službenoj stranici prodaje za 1320 eura (9.925 kuna).

Vlatka je u Kanadi bila čak i njihova zaposlenica. Na LinkedIn profilu bivše voditeljice stoji da je od prosinca 2017. godine do kolovoza 2020. godine radila u Dioru u Torontu kao modni konzultant.

ODGOVORIO JOJ I MATANIĆ Vlatka oštro o premijerki Sanni Marin: Pretjerala je s plaženjem po frajerima koji nisu njen muž

Navela je kako je u dvije godine i devet mjeseci u Dioru radila u prodaji te da je poslovala s klijentima osobno, a podnosila je i financijska izvješća nadređenima.

POGLEDAJTE VIDEO: DRUGA EPIZODA ‘TKO JE KRIV' S JURAJEM ŠEBALJEM

 

Idi na 24sata

Komentari 40

  • Luna777 24.09.2022.

    Još uvijek lijepa žena.

  • Purger-Dinamo 24.09.2022.

    Baba je još ko avion...

  • LynnB 23.09.2022.

    I ja imam torbe od poznatih brendova (ni blizu u rangu Diora, ali...), koje kupim na online shopping stranicama na popustu od 80-tak %. Ne patim za brendovima, bitno da je koža, a kad se već kožne torbe online mogu dobiti na sniženjima ili outletima jeftinije nego pune cijene plastičnih torbi u prodavaonicama, zašto ne. Tako da, nema šanse da je ona platila za svoju koliko nova u prodavaonici košta. Ni onaj govnar Grubnić, ni Šuputica nemaju torbe koje su platili po punoj cijeni. Naravno, uvijek je otvorena mogućnost kod likova poput nje da su dobili kao "uslugu za nešto", jel!

Komentiraj...
Vidi sve komentare