Obavijesti

Show

Komentari 187

Vlatka oštro o premijerki Sanni Marin: Pretjerala je s plaženjem po frajerima koji nisu njen muž

Vlatka oštro o premijerki Sanni Marin: Pretjerala je s plaženjem po frajerima koji nisu njen muž
5

Bivša voditeljica i pjevačica ne slaže se s mišljenjem nagrađivanog redatelja. Smatra da Sanna ipak pretjeruje s ludovanjem. Napisala je i kako joj se takvo ponašanje ne bi svidjelo ni kod muškarca

VIDEO

Redatelj Dalibor Matanić (47) objavio je fotografiju finske premijerke Sanne Marin (36), koja se našla u središtu skandala zbog videosnimki na kojima pleše i pjeva na jednom tulumu. Uz objavu je kratko napisao da je carica, a u komentarima mu se odmah javila Vlatka Pokos (52). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Video uznemirio Finsku: Je li to Sanna Marin na ludom partiju? VIDEO

Bivša voditeljica i pjevačica ne slaže se s mišljenjem nagrađivanog redatelja. Smatra da Sanna ipak pretjeruje s ludovanjem.

- Malo pretjeruje s divljanjem i plaženjem po frajerima koji joj nisu muz. Ipak je premijerka - napisala je Vlatka, a Matanić joj odgovorio:

- Upravo suprotno, ona je 10 svjetlosnih godina ispred naše patrijarhalne prćije koja dijeli društvo na “frajere” i “ribe”.

Vlatka je potom napisala kako joj se takvo ponašanje ne bi svidjelo ni kod muškaraca.

- Uopće nije stvar u tome. Kad obnaša javnu funkciju, predstavljaš tu instituciju a ne samo sebe. Zena pretjeruje. Emancipacija za mene nije razvrat, drogiranje i pijančevanje. Ne vidim sto je u tome genijalno - objasnila je Pokos, a Matanić se osvrnuo na bivšu predsjednicu Kolindu Grabar - Kitarović (54).

- Meni je sve genijalno što nije Kolinda - napisao je.

storyeditor/2022-07-06/PXL_110617_16962814.jpg

Pjevačica smatra da su Kolinda i Sanna zapravo vrlo slične po ponašanju.

- Možda nisi primijetio ali ja sam bila njen veliki kritičar - napisala je Vlatka, a u raspravu su se uključili i ostali. Jedan od Matanićevih pratitelja napisao je kako skandala s finskom premijerkom ne bi ni bilo da nema društvenih mreža, na što mu je Pokos odgovorila:

- Slažem se. Ali, svi znamo u kakvom svijetu živimo pa se možemo zaštititi, tj. ne izlagati na ovakav način. Vidim da je nekima to smiješno ali nisam ljubiteljica raskalašenog ponašanja. 

Vlatka na izložbi zastala kraj portreta Dikanove bivše žene...
Vlatka na izložbi zastala kraj portreta Dikanove bivše žene...

I nakon toga počeo je verbalni rat. Drugi Daliborov pratitelj dotaknuo se Vlatke i njezine romanse s Dikanom Radeljakom (79).

- Ti si plazila po Radeljaku. Pa što? - napisao je, a Pokos ga je izvrijeđala:

- A ti si malouman, pa što?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 187
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin