Show

Komentari 40

Pokos pokazala novi imidž, ali svi su gledali u njezinu bijelu torbicu od oko 45 tisuća kuna

Pokos pokazala novi imidž, ali svi su gledali u njezinu bijelu torbicu od oko 45 tisuća kuna

Vlatka je svoju kosu obojila u plavo, a za šetnju zagrebačkim ulicama odabrala je bijelo odijelo, plavi satenski top, tenisice te posebni modni dodatak - Lady Dior torbicu

Bivša voditeljica i pjevačica Vlatka Pokos (52) prošetala je centrom Zagreba s novom bojom kose, no najviše pažnje privukla je njezina Dior torbica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vlatka je obojila kosu u plavo, a za šetnju zagrebačkim ulicama odabrala je bijelo odijelo, plavi satenski top, tenisice te posebni modni dodatak - Lady Dior torbicu.

Lady Dior je jedna od najpopularnijih modela ove francuske dizajnerske kuće. Proizvodi se od skupocjenih materijala poput janjeće kože, a model poput ovog koji nosi Vlatka stoji oko 6 tisuća eura, što je više od 45 tisuća kuna.

Pokos je, čini se, velika obožavateljica Diora. Krajem srpnja ove godine prošetala je otokom Hvarom s modelom DiorTravel Travel Kit, koja se na njihovoj službenoj stranici prodaje za 1320 eura (9.925 kuna).

Vlatka je u Kanadi bila čak i njihova zaposlenica. Na LinkedIn profilu bivše voditeljice stoji da je od prosinca 2017. godine do kolovoza 2020. godine radila u Dioru u Torontu kao modni konzultant.

Navela je kako je u dvije godine i devet mjeseci u Dioru radila u prodaji te da je poslovala s klijentima osobno, a podnosila je i financijska izvješća nadređenima.

POGLEDAJTE VIDEO: DRUGA EPIZODA ‘TKO JE KRIV' S JURAJEM ŠEBALJEM

 

Najčitaniji članci