To je to što me zanima!

Poluprozirna haljina naljutila je gledatelje: Pokaži poštovanje!

Dizajnirao ju je Nicolas Jebran (44), modni kreator iz Libanona, a brojne slavne Amandine kolegice pohvalile su je u komentarima ispod fotografije koju je objavila na Instagramu
Vidi originalni članak

Voditeljica Amanda Holden (48) članica je žirija u showu 'Britain's Got Talent', a u jučerašnjoj emisiji nosila je haljinu zbog koje su gledatelji 'zapalile' društvene mreže komentarima. 

Haljina koju je odjenula s desne strane je bila prozirna, a 'paukova' mreža prekriva joj dojku, dok je lijeva strana haljine od punog bijelog materijala ukrašenog šarenim cvijećem. Dizajnirao ju je Nicolas Jebran (44), modni kreator iz Libanona, a brojne slavne Amandine kolegice pohvalile su je u komentarima ispod fotografije koju je objavila na Instagramu. Gledateljima showa se pak nije baš svidjela. Smatraju da se neprimjereno odjenula za 'obiteljski show'.

'Iako ti je haljina ljupka nije bila prikladna. Malo me bilo sram', ' Svi znamo da si lijepa dama, ali molim te oblači se s malo više poštovanja u obiteljskom showu', neki su od komentara koje je dobila od gledatelja.

POGLEDAJTE VIDEO:
Denis Barta, pobjednik hrvatskog Supertalenta iz 2018. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

PROCURILE GOLIŠAVE FOTKE PJEVAČICE: 'Dobivam odvratne komentare, ovo je previše'

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Michelangelo 31.05.2019.

    Neka žena pokaže što ima,zgodna je a kome smeta neka gleda sebe u ogledalu!!

  • Rafo 30.05.2019.

    Super haljina, samo malo predugačka i nespretna za hodanje.

  • 30.05.2019.

    joooooooooooj molim te koji puritanci. Em je baš zgodna ženska i lipo joj vešta stoji, em je mila majka kakve se sve pojavljuju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare