To je to što me zanima!

Oproštaj u utorak u Splitu, na Korčulu će ga voziti katamaran

Gradonačelnik Andro Krstulović Opara Jadroliniji je dao nalog za katamaran i naručio posebno vozilo koje će lijes provesti od crkve sv. Frane na Rivi do Lučke kapetanije
Vidi originalni članak

Posljednji ispraćaj hrvatskog glazbenika i kantautora Olivera Dragojevića bit će u utorak sa splitske Rive, a pogreb u njegovoj rodnoj Vela Luci na Korčuli dan kasnije, doznaje popodne Hina od prijatelja obitelji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Organizaciju ispraćaja pjevača preuzeo je Grad Split, doznaje se, zbog čega su danas popodne u tijeku sastanci koje vodi Tomislav Mrduljaš, direktor Splitskog festivala i sam glazbenik, skladatelj i producent.

DODJELA PORINA Oliverovo posljednje obraćanje: Čini mi se da iman još vrimena

Gradonačelnik Andro Krstulović Opara Jadroliniji je dao nalog za katamaran i naručio posebno vozilo koje će lijes s Oliverom provesti od crkve sv. Frane na Rivi do Lučke kapetanije. Na posljednji put u rodnu Korčulu Oliver će otputovati katamaranom zajedno sa članovima obitelj te grupe Dupini, s kojima je desetljećima surađivao. 

Pogreb će se obaviti u srijedu, u Veloj Luci, u užem krugu obitelji i prijatelja. Još se uvijek ne znaju točne satnice jer organizacijski sastanci traju, a kako Hina doznaje, istoga dana će se u HNK Split održati i komemoracija za Olivera Dragojevića.

ŽALOSNA VIJEST I svjetski mediji prenose vijest o smrti Olivera Dragojevića...

VIDI OVO: 10 stvari koje trebate znati o Oliveru.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • marko416 30.07.2018.

    Trag u beskraju.

  • NivesG 30.07.2018.

    Zbogom, pa ako je to zauvijek, onda zauvijek, zbogom.

  • LANA555 30.07.2018.

    Jako me to dirnulo kad sam čula da je preminuo .Moja sučut obitelji .Pretužno neopisivo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare