To je to što me zanima!

Kate potresao skandal: Blijedu i ispijenu ulovili su je paparazzi

Službena Instagram stranica Kensington palače objavila je ipak fotografiju nasmijane Kate. U opisu su se zahvalili svima koji su im poslali dirljive poruke povodom njezina rođendana...
Vidi originalni članak

Vojvotkinja od Cambridgea, Kate Middleton, jučer je napunila 38 godina, ali je ostala u sjeni zbog skandala nakon što su se Meghan Markle (38) i princ Harry (35) odlučili odreći svih kraljevskih dužnosti.

MADAME TUSSAUDS Voštani Meghan i Harry više nisu pored kraljice u muzeju...

Kate je sinoć automobilom stigla na dvor sa sinom Louisom (1), a na fotografijama koje su snimili paparazzi vidi se da je iscrpljena i nervozna. S njom nije bio suprug, princ William (37).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vojvotkinja je provela dan s obitelji, a nakon skandala koji potresa Veliku Britaniju, ali i čitav svijet, nije mogla svečano proslaviti rođendan kako je ranije planirala. 

Svjetski mediji naveliko su se raspisali o šokantnoj odluci Meghan i Harryja te su im to bile naslovnice dnevnih novina.

Službena Instagram stranica Kensington palače objavila je ipak fotografiju nasmijane Kate. U opisu su se zahvalili svima koji su im poslali dirljive poruke povodom rođendana. 

- Želimo sretan rođendan vojvotkinji od Cambridgea - komentirali su Meghan i Harry sa svog službenog profila na Instagramu. Strani portali nazvali su ovo 'prekidom šutnje'.

NA DRUŠTVENIM MREŽAMA Počele sprdnje: 'Harry više nije princ, nego Meghanin muž...'

POGLEDAJTE ŠTO ŠARIĆ MISLI O URNEBESNOJ ČESTITKI ALEKSANDRA VUČIĆA:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 42

  • mima astronaut 12.03.2021.

    Kako bilo da bilo ali Kate postuje pravila

  • 12.01.2020.

    Maknite više ovog Šarića, naporan je

  • bakaslis 11.01.2020.

    Kate kao da je na dva grama metha.... Uzas.... Uzeli joj život i iscjedili joj mladost gmazovi.... David Icke je bio u pravu

Komentiraj...
Vidi sve komentare