Show

Komentari 15

Voštani Meghan i Harry više nisu pored kraljice u muzeju...

Voštani Meghan i Harry više nisu pored kraljice u muzeju...

U svjetski poznatoj atrakciji premjestili su figure Meghan i Harryja i sad oni stoje odvojeni od ostatka obitelji. Sudeći prema britanskim medijima, u muzeju su to učinili čim su saznali vijest o povlačenju s dužnosti

Princ Harry (35) i Meghan Markle (38) jučer su objavili da se povlače s kraljevskih dužnosti, a tu su odluku donijeli bez znanja kraljice Elizabete (93), princa Charlesa (71) i princa Williama (37). 

POGLEDAJTE VIDEO O MEGHAN I HARRYJU: 

I dok su do sada njihove voštane figure stajale pored ostalih članova britanske kraljevske obitelji u muzeju Madame Tussauds u Londonu, sada to više nije slučaj.

Duke and Duchess of Sussex statement

U tom su muzeju, koji je svejetski poznata atrakcija, premjestili figure Meghan i Harryja i sad oni stoje odvojeni od ostatka obitelji. Sudeći prema britanskim medijima, u muzeju su to učinili odmah nakon što su saznali vijest o povlačenju s dužnosti. Između kraljice, princa Filipa te Williama i Kate sada je velika 'rupa'.

Duke and Duchess of Sussex statement

- Kako reagira ostatak svijeta tako smo iznenađeni i mi viješću da vojvoda i vojvotkinja od Sussexa odstupaju kao 'stariji članovi' kraljevske obitelji - rekao je Steve Davies, direktor muzeja Madame Tussauds  i nastavio: 

- Od danas Meghanina i Harryjeva figura više nije izložena s ostalim članovima kraljevske obitelji. 

Royal British Legion Festival of Remembrance 2019

Ipak, istaknuo je kako su njihove figure voljene i cijenjene te da će ostati važan dio muzeja u Londonu. 

Podsjetimo, kraljevski par odstupio je od kraljevskih dužnosti jer tvrde da žele biti financijski neovisni te planiraju samostalno zarađivati, što im je trenutno, tvrde, onemogućeno. Odreći će se prava na novac koji dobivaju od kraljice, ali i dalje mogu uzimati novac od princa Charlesa.

Duke and Duchess of Sussex statement

Zadržat će svoju kuću u Velikoj Britaniji kao svoju bazu, a ostat će im im i policijska zaštita. Žele uravnotežiti svoje vrijeme između Velike Britanije i Sjeverne Amerike nastavljajući poštovati dužnost prema kraljici. Između ostalog, par još ne zna na koji će način zarađivati. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA': 

Najčitaniji članci