Show

Komentari 42

Kate potresao skandal: Blijedu i ispijenu ulovili su je paparazzi

Kate potresao skandal: Blijedu i ispijenu ulovili su je paparazzi

Službena Instagram stranica Kensington palače objavila je ipak fotografiju nasmijane Kate. U opisu su se zahvalili svima koji su im poslali dirljive poruke povodom njezina rođendana...

Vojvotkinja od Cambridgea, Kate Middleton, jučer je napunila 38 godina, ali je ostala u sjeni zbog skandala nakon što su se Meghan Markle (38) i princ Harry (35) odlučili odreći svih kraljevskih dužnosti.

Kate je sinoć automobilom stigla na dvor sa sinom Louisom (1), a na fotografijama koje su snimili paparazzi vidi se da je iscrpljena i nervozna. S njom nije bio suprug, princ William (37).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vojvotkinja je provela dan s obitelji, a nakon skandala koji potresa Veliku Britaniju, ali i čitav svijet, nije mogla svečano proslaviti rođendan kako je ranije planirala. 

UK: Catherine, Duchess of Cambridge and Prince Louis

Svjetski mediji naveliko su se raspisali o šokantnoj odluci Meghan i Harryja te su im to bile naslovnice dnevnih novina.

The Duchess of Sussex on gender equality

Službena Instagram stranica Kensington palače objavila je ipak fotografiju nasmijane Kate. U opisu su se zahvalili svima koji su im poslali dirljive poruke povodom rođendana. 

- Želimo sretan rođendan vojvotkinji od Cambridgea - komentirali su Meghan i Harry sa svog službenog profila na Instagramu. Strani portali nazvali su ovo 'prekidom šutnje'.

POGLEDAJTE ŠTO ŠARIĆ MISLI O URNEBESNOJ ČESTITKI ALEKSANDRA VUČIĆA:

Najčitaniji članci