Show

Komentari 7

Počele sprdnje: 'Harry više nije princ, nego Meghanin muž...'

Počele sprdnje: 'Harry više nije princ, nego Meghanin muž...'

Neki su princa ozbiljno kritizirali, dok ga drugi 'sprdaju' na društvenim mrežama. Odluku o napuštanju dužnosti kraljevskog para britanski su mediji nazvali 'Megxit', a ta se fora brzo proširila i po društvenim mrežama

Odluku princa Harryja (35) i Vojvotkinje od Sussexa Meghan Markle (38) kako se povlače s kraljevske dužnosti i da će sami zarađivati svoj novac, popratili su i komentari njihovih pratitelja na društvenim mrežama. Između ostalog, korisnici Twittera su se našalili na njihov račun. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Par je najavio da će se preseliti u Kanadu. Nitko im nije povjerovao da odlaze jer žele financijsku neovisnost, nego su mnogi zaključili kako je Meghan uvjerila Harryja da napusti obitelj i ide s njom u Ameriku.

Duke and Duchess of Sussex statement

Neki su princa ozbiljno kritizirali, dok ga drugi 'sprdaju' na društvenim mrežama. Odluku o napuštanju dužnosti kraljevskog para britanski su mediji nazvali 'Megxit', a ta se fora brzo proširila i po društvenim mrežama. 

- On više nije princ Harry. Sada je muž Meghan Markle - jedan je od tweetova.

- Nevjerojatno, muškarac od 35 godina odlazi od kuće i odriče se džeparca - našalili su se neki i na Instagramu.

- Kako će Harry naći posao, lik nema prezime? - 'sprdali' su drugi.

- Imamo priču za treći dio 'Princezinih dnevnika' - još je jedan od Tweetova.

- Ovako je reagirala kraljica kad je shvatila da Meghan odvaja princa od obitelji.

Podsjetimo, Vojvotkinja od Sussexa princ Harry protekle su blagdane proveli u Kanadi, a sada su obitelj šokirali odlukom kako će se u Sjevernu Ameriku i odseliti. Na društvenim su mrežama napisali da se povlače s kraljevske dužnosti. Namjeravaju raditi na tome da postanu financijski neovisni, ali će pritom nastaviti u potpunosti podržavati kraljicu Elizabetu (93).

POGLEDAJTE ŠTO ŠARIĆ MISLI O URNEBESNOJ ČESTITKI ALEKSANDRA VUČIĆA: 

Najčitaniji članci