To je to što me zanima!

Potresena Seve nakon pljačke: 'Ovo danas...Ukradene stvari imaju sentimentalnu vrijednost'

U stanu pjevačice u Zagrebu počinjeno je razbojništvo nad 65-godišnjom Severininom čistačicom. Otuđen je nakit, a materijalna šteta se utvrđuje, rekli su nam iz policije
Vidi originalni članak

Tijekom ranog poslijepodneva policija je opkolila zgradu pjevačice Severine Kojić (49) na zagrebačkom Kozjaku. Opljačkana je njezina spremačica. Razbojnici su je navodno vezali, a Splićanka u trenutku pljačke nije bila u stanu.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 Pred njenim domom bilo je više policijskih vozila i policajaca u civilu i u službenim uniformama. Očevid je trajao satima. Ispitivali su i susjede jesu li što vidjeli.

Severina je za Jutarnji list ispričala što se dogodilo i kako se osjeća: 

-  Ovo danas... Razumijete da ne mogu ništa govoriti. Neka su svi, prije svega, živi i zdravi. Naravno da neke ukradene stvari za mene imaju prije svega sentimentalnu vrijednost, ali s tim ću se lakše nositi. Stvari imaju vrijednost, ali se mogu nadoknaditi, izgubljeno vrijeme bez mog djeteta ne može se nikad nadoknaditi.

Tijekom popodneva, nakon što smo doznali da se kod Severine odvija prava drama, policija nam nije odmah mogla reći kvalificira li cijeli slučaj kao provalu ili razbojništvo, ili tek ometanje posjeda. Kako su nam kasnije poslijepodne potvrdili iz zagrebačke policije danas u 14.35 u Severininu stanu počinjeno je kazneno djelo razbojništva i kazneno djelo razbojničke krađe.

ŠOK U DOMU PJEVAČICE Netko je upao u Severinin stan u Zagrebu! Policija još utvrđuje radi li se o razbojstvu ili provali

- Razbojništvo je počinjeno nad 65-godišnjakinjom uz uporabu tjelesne snage. 65-godišnjakinja nije ozlijeđena. Obavljenim očevidom utvrđeno je da je otuđen nakit. Materijalna šteta se utvrđuje – rekli su nam iz zagrebačke policije.

 

Idi na 24sata

Komentari 134

  • Aykulaa 16.06.2021.

    Ona ima osjećaje? Samo kada vidi milijunaša, onda da..

  • Suncokretic 16.06.2021.

    Meni je najvise upalo u oci ovo- cistacica od 65 god...Zalosno! Vjerojatno zena u mirovini, ali tolikoj da ne moze prezivjeti pa dodatno zaradjuje 🥺

  • oki.doki 16.06.2021.

    Jadna, sad se istrošila na Maldivima, pokrali je. Sad podhitno treba uskočit država sa par tisuća mjesečno....

Komentiraj...
Vidi sve komentare