Show

Komentari 134

Potresena Seve nakon pljačke: 'Ovo danas...Ukradene stvari imaju sentimentalnu vrijednost'

Potresena Seve nakon pljačke: 'Ovo danas...Ukradene stvari imaju sentimentalnu vrijednost'

U stanu pjevačice u Zagrebu počinjeno je razbojništvo nad 65-godišnjom Severininom čistačicom. Otuđen je nakit, a materijalna šteta se utvrđuje, rekli su nam iz policije

Tijekom ranog poslijepodneva policija je opkolila zgradu pjevačice Severine Kojić (49) na zagrebačkom Kozjaku. Opljačkana je njezina spremačica. Razbojnici su je navodno vezali, a Splićanka u trenutku pljačke nije bila u stanu.

POGLEDAJTE VIDEO: 

 Pred njenim domom bilo je više policijskih vozila i policajaca u civilu i u službenim uniformama. Očevid je trajao satima. Ispitivali su i susjede jesu li što vidjeli.

Severina je za Jutarnji list ispričala što se dogodilo i kako se osjeća: 

-  Ovo danas... Razumijete da ne mogu ništa govoriti. Neka su svi, prije svega, živi i zdravi. Naravno da neke ukradene stvari za mene imaju prije svega sentimentalnu vrijednost, ali s tim ću se lakše nositi. Stvari imaju vrijednost, ali se mogu nadoknaditi, izgubljeno vrijeme bez mog djeteta ne može se nikad nadoknaditi.

Tijekom popodneva, nakon što smo doznali da se kod Severine odvija prava drama, policija nam nije odmah mogla reći kvalificira li cijeli slučaj kao provalu ili razbojništvo, ili tek ometanje posjeda. Kako su nam kasnije poslijepodne potvrdili iz zagrebačke policije danas u 14.35 u Severininu stanu počinjeno je kazneno djelo razbojništva i kazneno djelo razbojničke krađe.

- Razbojništvo je počinjeno nad 65-godišnjakinjom uz uporabu tjelesne snage. 65-godišnjakinja nije ozlijeđena. Obavljenim očevidom utvrđeno je da je otuđen nakit. Materijalna šteta se utvrđuje – rekli su nam iz zagrebačke policije.

 

Najčitaniji članci