To je to što me zanima!

Preminula je sestra Kris Jenner

Karenin uzrok smrti zasad nije poznat, no strani mediji navode da je vjerojatno riječ o prirodnoj smrti. Karen je bila Krisina jedina sestra, a zajedno su odrasle u San Diegu
Vidi originalni članak

Umrla je Karen Houghton, sestra reality zvijezde Kris Jenner. Imala je 65 godina, piše TMZ. Karenin uzrok smrti za sada nije poznat, a strani mediji navode da je vjerojatno riječ o prirodnoj smrti.

'NEPREPOZNATLJIVA JE' I Khloe Kardashian voli se igrati s fotkama kao Kate Middleton: 'Koriste li istu aplikaciju? Užas!'

Karen je bila Krisina jedina sestra, a zajedno su odrasle u San Diegu. Kris se na društvenim mrežama oprostila od Karen.

- S velikom tugom moram objaviti da je moja sestra Karen neočekivano preminula. Srce me boli zbog moje majke i nećakinje. Molim Boga da nas vodi kroz ovo teško vrijeme. Karen je bila predivna, bila je najslađa, najljubaznija, najosjetljivija i jako duhovita. Cijenila je svoju obitelj i prijatelje, a posebno svoju kćer - napisala je.

- Cijenim svaku uspomenu koju imamo zajedno. Njezina smrt je podsjetnik da je život jako kratak i dragocjen te da nam sutra nije obećano. Moramo reći onima koje cijenimo koliko ih volimo. Volim te, moja lijepa sestro - dodala je.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • jklč 20.03.2024.

    Ne mogu virovat o cemu tj o kome vi pisete😱😱😱

  • makasun 20.03.2024.

    i zašto je to važno što je ta otišla u Vječna lovišta, molim vas objasnite mi????

Komentiraj...
Vidi sve komentare