To je to što me zanima!

Preokret! Gledatelji podržavaju Alena: 'Samo je rekao što misli'

Alenovi negativni komentari u showu 'Brak na prvu' upućeni Ani odmah su privukli pažnju publike, a na društvenim se mrežama vodi rasprava: Je li Alen samo rekao svoje mišljenje, ili je pak pretjerao i povrijedio Anu?
Vidi originalni članak

Nova sezona emisije 'Brak na prvu', za mnoge je gledatelje najzanimljivija do sada. Na društvenim mrežama nižu se reakcije, a čini se da su obožavateljima najzanimljiviji Alen i Ana te Filip i Tamara

ISKRENI RAZGOVORI Filip iz 'Braka': Ne volim kad se na curama vide tetovaže. Moje se vide? Da, ispadam licemjeran

Kada se u posljednjoj epizodi Ana rasplakala zbog još jednog Alenovog komentara kako ona 'fizički nije njegov tip', radijski voditelj se našao na meti kritika. Prva ga je 'oprala' sudionica emisije Tina, a potom gledatelji na društvenim mrežama.

- Kao što je Tina rekla nije bitno što on ima takvo mišljenje nego kako ga je iznio. I bar trunka osjećaja prema njoj kao osobi ne nužno kao partnerici. Sve je rekla kako treba - poručila je gledateljica.

Ipak, neki su na njegovoj strani. 

- Ona je žena niskog samopouzdanja, to je sad i sama izjavila. To nema veze s Alenom, već je to isključivo njega dionica života na kojoj mora raditi, ako želi puni život. Ovako će samo gubiti i biti i dalje nesigurna - podržala je Alena druga gledateljica, a nekoliko njih se složio da je Alen samo rekao svoje mišljenje. 

- Valjda se vi koke nadate koje ga žalite da će vas htjet - poručila je Alenovim 'obožavateljicama' treća. 

Što se Filipa i Tamare tiče, većina je ipak bila na njezinoj strani. 

NIJE IM BAŠ UGODNO? Nove drame u 'Braku na prvu'! Anton: 'Osjećam se tjeskobno', Lovre tvrdi: 'Klara je glumica'

- Prepametna cura za njega! Uz to jednostavna i dobra djevojka, a i lijepa dakako! On samodopadan previše, a istodobno jedna vrlo, vrlo nesigurna osoba... - napisao je gledatelj, a drugi se složio: ' Tamara totalno svjetska i inteligentna osoba posebnog šarma koja izgleda vodi zdrav život i zato je bistra osoba'. 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • west66 17.02.2024.

    ponavlja ko papagaj da je iskren, gazeći sve oko sebe. Samo je on bitan.

  • sisakmops 14.02.2024.

    Stalno se govori da su prirodne žene najljepše i da bolje da nisu neke kost i koža i sad kad takva dođe u neki taj idiotski show se odma popljuje da je debeljuskasta..glupost.

  • Coco.Chanel 14.02.2024.

    Meni su svi pomalo upitni :-)) A da prije „braka na prvu“ prođu neki psihotest?

Komentiraj...
Vidi sve komentare