To je to što me zanima!

Preživjeli su skandale i afere, a sada slave 23. godišnjicu braka

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Par je u travnju 2004. godine prebrodio i preljubnički skandal. David je sve negirao, a Victoria ga je tada navodno zamalo napustila
Vidi originalni članak

Jedan od najmoćnijih slavnih parova, bivši nogometaš David Beckham (47) i dizajnerica Victoria Beckham (48), slave 23. godišnjicu braka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Važan dan obilježili su romantičnim objavama u kojima su jedno drugom izrazili ljubav. Victoria se pritom osvrnula i na glasine koje kruže o njima od početka njihove veze.

- Kažu da on nije smiješan, kažu da se ja nikad ne smijem, rekli su da nećemo potrajati. Danas slavimo 23 godine braka. Davide, ti si moje sve, volim te puno - napisala je Victoria uz njihovu zajedničku fotku, dok je David podijelio isječak iz emisije 'Ali G Show' u kojoj su ranije zajedno gostovali.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

Godišnjicu su proslavili i romantičnom večerom u Parizu, nakon čega su otputovali na odmor u Veneciju.

Par je u travnju 2004. godine prebrodio i preljubnički skandal. Nogometaševa bivša asistentica Rebecca Loos za tabloid 'News of the World' otkrila je da je imala aferu s njim. Samo tjedan kasnije javila se i australska manekenka Sarah Marbeck koja je tvrdila da je dva puta spavala s Davidom. On je sve to negirao, a Victoria ga je tada navodno zamalo napustila.

PRED PUBLIKOM Victoria Beckham: Šokiralo me što je od mene tražio, a dva mjeseca prije toga sam rodila

Danas je sve to iza njih i već dugo nije bilo nikakvih glasina o problemima u njihovu braku, a par se posebno ponosi svojom djecom, sinovima Cruzom, Brooklynom i Romeom te kćerkicom Harper Seven.

POGLEDAJTE VIDEO: SONJA KOVAČ O SVOM VJENČANJU

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Megi blue 07.07.2022.

    Mislim da je ovaj Beckham poprilično opsjednut svojim izgledom, same tetovaže po cijelom tijelu, čak i na vratu. Tko bi se uz jednog takvog uopće i nasmijao.

  • japanokinezjapano 07.07.2022.

    Iznadprosječno odvratni i u ponašanju i fizičkim izgledom.

  • 07.07.2022.

    Gdje je osmijeh?

Komentiraj...
Vidi sve komentare