To je to što me zanima!

Pričala kako ima još samo šest mjeseci života pa ušla u reality

Pratitelji su bili skeptični oko njezine bolesti s obzirom na to da je sat vremena nakon što je navodno primila prvu kemoterapiju, otišla u jedan klub u kojem je nastupao njezin bivši dečko, pjevač Dado Glišić
Vidi originalni članak

Ljubitelji realityja šokirali su se kada su na vratima luksuzne vile 'Zadruga' ugledali problematičnu starletu i pjevačicu Zerinu Hećo. Djevojka je godinama unazad poznata i kao reality igrač, a sudjelovala je u Parovima te drugoj sezoni Zadruge. 

Iako je rekla kako više nikada neće uči u reality, Zerina se vratila, tvrdi, jača nego ikada. No krenimo redom...Pjevačica je prije dvije godine u 'Zadruzi' doživjela psihički slom, gledatelji su molili produkciju da je izbace iz showa s obzirom na to da joj psihičko stanje nije dobro.

 

Gledatelji su ostali šokirani i kada je Zerina u emisiji uživo obrijala glavu, tvrdeći kako je to napravila kao znak podrške svim ženama koje se bore sa zloćudnom bolešću. 

Nakon izlaska iz realityja, Hećo je na društvenim mrežama objavila potvrdu kako boluje od teške depresije, a tvrdila je i kako joj je dijagnosticiran tumor te kako ima još samo šest mjeseci života. 

Pratitelji su bili skeptični oko toga s obzirom na to da je sat vremena nakon što je navodno primila prvu kemoterapiju, otišla u jedan klub u kojem je nastupao njezin bivši dečko, pjevač Dado Glišić. 

Donijela je tortu, molila zaštitare da ju puste u klub, vikala, plakala i sve prenosila uživo na svom Instagramu. No zaštitari ju nisu htjeli pustiti. 

Istu večer krenuo je medijski rat između Dade i Zerine. Pjevačica je na društvenim mrežama otkrila kako ju je mjesecima fizički i psihički zlostavljao, a sve razgovore podijelila je sa svojim pratiteljima. 

No mnogi su posumnjali u njezinu priču, a jedna od njih je i Hećina bivša prijateljica, reality zvijezda Jelena Krunić koja tvrdi kako je Zerina sociopat.

  NE TROŠI VRIJEME Varao djevojku pred kamerama pa ostao bez ušteđevine: 'Tomin novac potrošila sam na silikone'

- Vodila sam bitku protiv laži da je tamo neka osoba bolesna. Tvrdila sam kako laže da ide na kemoterapiju i skrenula vam pažnju na sociopata. Da, to je osoba koja želi pažnju pa makar bila i negativna. Večeras u show ulazi djevojka koja 'umire za šest mjesec'. Razmislite malo ljudi svojim glavama - napisala je Jelena. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU ‘FIRME’ I SUDJELUJTE U NAGRADNOM NATJEČAJU U KOJEM MOŽETE OSVOJITI MOBITEL:

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Iskrena mala 30.11.2020.

    Na onoj jednoj slici izgleda kao Alen Macinić

  • octopuss 30.11.2020.

    A ništa o Milijani?

  • 30.11.2020.

    Wtf 🙄

Komentiraj...
Vidi sve komentare