To je to što me zanima!

Princ se ne boji korone: George i Charlotte redovito idu u školu

Na društvenim mrežama odmah su se javili 'paničari' koji vjerno prate zbivanja u britanskoj kraljevskoj obitelji. Rekli su kako ne treba dovoditi princa u školu jer ako nešto ode po zlu, ostaju bez nasljednika
Vidi originalni članak

Četiri učenika iz škole Thomas Battersea u Londonu su doma u karanteni dok čekaju rezultate testova na korona virus. Kako pišu strani mediji, navodno su đaci sami donijeli odluku o izolaciji od drugih nakon što su se vratili s putovanja.

To je škola u koju idu u princeza Charlotte (4) i princ George (6), djeca princa Williama (37) i vojvotkinje Kate Middleton (38). 

Iz škole su poručili da imaju preventivne mjere zaštite baš kao što to poduzimaju i ostale institucije. 

- Ozbiljno shvaćamo potencijalni rizik širenja korona virusa i kako bi se to zaustavimo pratimo upute vladajućih. Dobili smo upute kako spriječiti infekciju i kako reagirati u slučaju da sumnjamo da je neki član ili školarac izložen virusu ili ako pokazuje neke simptome - rekli su iz škole.

Dodali su i kako je su svi roditelji informirani o svim događajima i kako komuniciraju sa školom kao i dosad kako bi bili sigurni da dobivaju pravovremene i pravovaljane informacije. 

- I naravno, sačuvat ćemo privatnost našeg osoblja i učenika, nećemo komentirati neki poseban slučaj - istaknuli su.

MEGXIT - DETALJI RAZLAZA Pakosna i zlobna: Meghan je otkazala poslušnost kraljici

Kate i William nisu se oglasili oko ovog slučaja, ali sudeći prema pisanju stranih medija, njihova djeca redovito pohađaju školu. Na društvenim mrežama odmah su se javili 'paničari' koji vjerno prate zbivanja u britanskoj kraljevskoj obitelji. 

- Ne dovodite princa u školu, još samo treba da se on razboli i da nešto ode po zlu pa da nemamo nasljednika - napisao je jedan pratitelj, a drugi je to ipak okarakterizirao kao šalu. 

- Ne smijemo izgubiti smisao za humor. Ali definitivno je istina da su Willi i Kate smireni roditelji - dodali su. 

POGLEDAJTE EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA': 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 8

  • leolukictunjic 27.02.2020.

    Ove slike su stare to je bilo u kasno lito sicam se dobro išli smo skupa u zoološki vrt

  • nori 🖖 27.02.2020.

    Tako mali pa već u školu!

  • Telpekeg 27.02.2020.

    Klinac od bivšeg princa Harrya će cijeli život proklinjat odluku roditelja što će morati raditi da bi zaradio, umjesto da se pokazuje poput živine u zoološkom, gdje mu je sve 'plaćeno', kao ovi od Williama i Kate...

Komentiraj...
Vidi sve komentare