Obavijesti

Show

Komentari 11

Pakosna i zlobna: Meghan je otkazala poslušnost kraljici

Pakosna i zlobna: Meghan je otkazala poslušnost kraljici
18

Princ Harry i Meghan Markle odstupit će s kraljevskih dužnosti 31. ožujka. Stručnjaci kraljevske obitelji smatraju kako je ovo nastavak žustrih okršaja, s obzirom na to da se Meghan počela suprotstavljati kraljici Elizabeti

VIDEO

Otkako se Meghan Markle (38) udala za princa Harryja (38) na meti je kritika britanskih medija, što je dodatno razbuktala nakon što se par odlučio povući s kraljevskih dužnosti. Obećali su da će podržavati kraljicu Elizabetu (93), no ona je sada pokazala zube. Zabranila im je da koriste brend 'Sussex Royal', nakon čega se Meghan odmah požalila svojim prijateljima. Uzvratila je udarac komentarima, koje stručnjaci za kraljevsku obitelj smatraju pakosnim i zlobnim. Sigurni su kako će njihovo odstupanje s kraljevskih dužnosti 31. ožujka biti nastavak muka za kraljicu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:02

Meghan i Harry u međuvremenu su 'spiskali' desetke tisuća funti za registraciju stranice Sussex Royal kao svjetski logo za brojne oblike aktivnosti, među kojima su modni brendovi, pribor, knjige i društvene usluge. Logo je trebao uključivati i novu humanitarnu organizaciju - Sussex Royal, koju bi vodili Harry i Meghan. Međutim, kraljica i njezini izvršni dužnosnici su se nakon dugih pregovora složili kako je neprimjereno da Harry i Meghan zadrže riječ kraljevski na svojim proizvodima. Meghan je na to rekla kako ime ne bi trebalo biti problem, s obzirom na to da ni ona ni Harry ne namjeravaju prodavati majice i olovke s tim natpisima.

Svojim je prijateljima Markle govorila kako im ona to ne može zabraniti te kako kraljica ne posjeduje riječ 'kraljevski' u cijelom svijetu.  Istu je rečenicu napisala na službenoj stranici Sussex Royal što su mnogi ocijenili neprijateljskim. Markle se ponovno našla na meti kritika, što se samo nadovezalo na kritike kako ne poštuje kraljevske dužnosti te navode kako ona snosi krivicu za Megxit. Međutim, koji je pravi razlog napuštanja kraljevskih dužnosti Meghan i Harryja?

Prema pisanju stranih medija, Harry je želio da njihov sin Archie odrasta bez raskoši u kojem je on živio, govoreći kako će biti na relaciji Amerika - Velika Britanija. 

- Ova zemljopisna ravnoteža omogućit će nam da odgojimo svog sina uvažavajući kraljevsku tradiciju u kojoj se rodio, a također će pružiti našoj obitelji prostor da se usredotoči na sljedeće poglavlje, uključujući pokretanje našeg novog dobrotvornog entiteta - stajalo je u njihovoj objavi o napuštanju dužnosti.

'Meghanini komentari kraljici su pakosni. Bit će samo gore'
'Meghanini komentari kraljici su pakosni. Bit će samo gore'

Međutim, Harry je 35 godina bio član kraljevske obitelji. Mnogi se pitaju zašto isti život ne bi pružio svome sinu pa se ponovno sve svaljuje na Meghan, koja bi od odlaska u Kanadu mogla imati koristi. Mogla bi se vratiti glumi, s obzirom na to da se zbog Harryja pozdravila se s likom Rachel Zane u popularnoj seriji 'Suits' koja ju je lansirala među zvijezde. Stalno žali zbog napuštanja svoje karijere glumice i života na televiziji, ali Meghan sad može vratiti osmijeh na lice jer je dobila prvi posao Megxita i to da 'glumi' u kanadskom reality showu o svom drugom vjenčanju. Njezina gostovanja u showu neće biti redovita već povremena. U serijalu od deset dijelova Meghan će navodno pokušati pomoći svim budućim mladenkama kako da iz prvog propalog braka nađu svog 'princa' i udaju se i drugi put, baš kao što je i ona. 

Meghan je između ostalog pristala dati glas za Disney. Stvar ne bi toliko bila uzbudljiva da britanski mediji nisu iskopali snimku na kojoj Harry 'žica' posao za nju od šefa Disneyja Boba Igera (68). Razgovor Boba i princa Harryja dogodio se na premijeri 'Kralja lavova' u Londonu. Time se dalo naslutiti kako kraljevski par ima nešto u planu. Sumnjiva je bila i situacija kada Meghan i Harry nisu tradicionalno proveli Božić s kraljicom, već upravo u Kanadi. 

Meghan protiv kraljice: Koristit će brend unatoč njenoj zabrani
Meghan protiv kraljice: Koristit će brend unatoč njenoj zabrani

Kraljica ih je tada podržala, govoreći neka se odmore tamo. Međutim, kratko nakon što su se vratili iz Kanade nakon praznika objavili su kako se povlače s kraljevskih dužnosti. Elizabeta je Harryju rekla neka ne odstupe, međutim, nije ju poslušao. Izvori bliski obitelji tvrde da je odluka Harryja i Meghan povrijedila posebno starije članove kraljevske obitelji. Obitelj je za njihovu odluku saznala preko televizijskih vijesti, što je tada izazvalo bijes na dvoru.

FILE PHOTO: Britain

- Obitelj im je omogućila vjenčanje kakvo su željeli, kuću koju su željeli, ured koji su htjeli, novac, osoblje, putovanja. Što im je još trebalo? - komentirali su tada pomoćnici u kraljevskoj obitelji za britanske medije, dodajući kako je nepošteno prema kraljici te da ona takvo postupanje ne zaslužuje.

Kraljica je od početka vidno razočarana, a princ Philip (98) duboko je povrijeđen Harryjevom odlukom, s obzirom na to da su jako bliski. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

13:47

 

 

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Kate potresao skandal: Blijedu i ispijenu ulovili su je paparazzi
U SJENI MEGHAN MARKLE

Kate potresao skandal: Blijedu i ispijenu ulovili su je paparazzi

Službena Instagram stranica Kensington palače objavila je ipak fotografiju nasmijane Kate. U opisu su se zahvalili svima koji su im poslali dirljive poruke povodom njezina rođendana...

'Meghan ima potpunu kontrolu nad životom princa Harryja...'
STRUČNJACI:

'Meghan ima potpunu kontrolu nad životom princa Harryja...'

Harry želi da bude sretna i sigurna, a još bitnije, želi da ne pati kao njegova majka Diana. Ali, sad su Meghanini holivudski prijatelji postali i Harryjevi prijatelji, kažu stručnjaci koji tvrde da Meghan upravlja Harryjem
Kraljici dala otkaz pa sad opet može javno objaviti gole fotke
MEGHAN NA INSTAGRAMU

Kraljici dala otkaz pa sad opet može javno objaviti gole fotke

Također, ulaskom u kraljevsku obitelj Meghan se morala odreći davanja autograma, a članovima kraljevske obitelji nije bilo dopušteno glasanje te povezivanje uz bilo kakve političke položaje