To je to što me zanima!

Williamova prva reakcija nakon šokantnog intervjua: Mi nismo rasisti, s Harryjem nisam pričao

Meghan Markle je u razgovoru s Oprah Winfrey rekla kako su neki članovi kraljevske obitelji bili zabrinuti za boju kože tada nerođenog sina Archieja
Vidi originalni članak

Princ William (38) naglasio je kako još uvijek nije pričao s Harryjem (36) i da nisu 'rasistička obitelj', javlja Mirror

- Nisam još razgovarao s bratom, ali hoću - rekao je princ William. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kate Middleton (39) i princ William ignorirali su obiteljske probleme i govorili o mentalnom zdravlju djece tijekom posjeta jednoj londonskoj školi.

Meghan Markle (39) je u razgovoru s Oprah Winfrey (67) rekla kako su neki članovi kraljevske obitelji bili zabrinuti za boju kože tada nerođenog sina Archieja. 

- Bilo je zabrinutosti i nekoliko razgovora o tome koliko bi mu koža mogla biti tamna kad se rodi - rekla je Meghan. Obožavatelji kraljevske obitelji odmah su počeli šuškati kako su to vjerojatno izjavili princ Filip (99) i kraljica Elizabeta II. (94), no Oprah je rekla kako je Harry rekao da nisu u pitanju njegovi djed i baka. 

U utorak se oglasila Buckinghamska palača u vezi eksplozivnog intervjua. 

- Cijela obitelj je s tugom primila spoznaju o tome koliko su izazovne bile posljednje godine za Harryja i Meghan. Pitanja kojih su se dotaknuli, posebice ona koja se tiču rase, su zabrinjavajuća. Iako se nekih događaja možda prisjećamo na različite načine, svakako ih tretiramo vrlo ozbiljno i obitelj će im se obratiti privatno - piše u službenoj izjavi kraljevske obitelji, koju potpisuje kraljica Elizabeta II. (94). 

Idi na 24sata

Komentari 85

  • zrno soli u glavi 11.03.2021.

    ***Admin*** Postovani, molimo vas iskljucite CAPS LOCK kao ostali korisnici na portalu. Lp  

  • roko2022 11.03.2021.

    Ti gemisti su uvijek optereceni time tko su i sto su....

  • solo Barca 11.03.2021.

    William da nije princ još bi bio djevac

Komentiraj...
Vidi sve komentare