Obavijesti

Show

Komentari 85

Williamova prva reakcija nakon šokantnog intervjua: Mi nismo rasisti, s Harryjem nisam pričao

Williamova prva reakcija nakon šokantnog intervjua: Mi nismo rasisti, s Harryjem nisam pričao
8

Meghan Markle je u razgovoru s Oprah Winfrey rekla kako su neki članovi kraljevske obitelji bili zabrinuti za boju kože tada nerođenog sina Archieja

Princ William (38) naglasio je kako još uvijek nije pričao s Harryjem (36) i da nisu 'rasistička obitelj', javlja Mirror

- Nisam još razgovarao s bratom, ali hoću - rekao je princ William. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Meghan i Harry 01:24

Kate Middleton (39) i princ William ignorirali su obiteljske probleme i govorili o mentalnom zdravlju djece tijekom posjeta jednoj londonskoj školi.

Royal visit to Pakistan - Day Four

Meghan Markle (39) je u razgovoru s Oprah Winfrey (67) rekla kako su neki članovi kraljevske obitelji bili zabrinuti za boju kože tada nerođenog sina Archieja. 

- Bilo je zabrinutosti i nekoliko razgovora o tome koliko bi mu koža mogla biti tamna kad se rodi - rekla je Meghan. Obožavatelji kraljevske obitelji odmah su počeli šuškati kako su to vjerojatno izjavili princ Filip (99) i kraljica Elizabeta II. (94), no Oprah je rekla kako je Harry rekao da nisu u pitanju njegovi djed i baka. 

FILE PHOTO: Meghan and Harry give interview to Oprah Winfrey

U utorak se oglasila Buckinghamska palača u vezi eksplozivnog intervjua. 

- Cijela obitelj je s tugom primila spoznaju o tome koliko su izazovne bile posljednje godine za Harryja i Meghan. Pitanja kojih su se dotaknuli, posebice ona koja se tiču rase, su zabrinjavajuća. Iako se nekih događaja možda prisjećamo na različite načine, svakako ih tretiramo vrlo ozbiljno i obitelj će im se obratiti privatno - piše u službenoj izjavi kraljevske obitelji, koju potpisuje kraljica Elizabeta II. (94).