To je to što me zanima!

Procurila fotka Kate Middleton iz mladosti: Šokirala grimasom

Imala je kraću frizuru te je pozirala sa smiješnom grimasom koju zasigurno više neće ponoviti sada kada je dio kraljevske obitelji. Komentara na internetu nije nedostajalo...
Vidi originalni članak

Vojvotkinja od Cambridgea, Kate Middleton (38), u mladosti je izgledala znatno drugačije nego sada. Na društvenim mrežama 'procurila' je fotografija na kojoj je supruga princa Williama (37) neprepoznatljiva. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Imala je kraću frizuru te je pozirala sa smiješnom grimasom koju zasigurno više neće ponoviti sada kada je dio kraljevske obitelji.

- Ako vam ovo ne daje nadu, ne znam što će - piše u opisu fotografije koja je na internetu izazvala 'hrpu' reakcija.

Kate potječe iz imućne obitelji, a njezin modni izričaj se znatno promijenio u odnosu na ranije pa je neki danas smatraju modnom ikonom. Uvijek je besprijekorno dotjerana, a stilisti njezine odjevne kombinacije ocjenjuju najvišim ocjenama.

ISTAKNULA FIGURU Nikad mršavija Kate zabrinula fanove: Graničiš s anoreksijom

Ipak, nedavno se našla na udaru kritika kada je sa suprugom posjetila rehabilitacijski centar u Velikoj Britaniji. Tamnoplavom suknjom i jaknom istaknula je figuru.

Pratitelji na društvenim mrežama komentirali su kako je previše mršava. Strah ih je za njezino zdravlje jer misle da će postati anoreksična i poručili su joj da je sad 'na granici'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 6

  • x00x 27.02.2020.

    ona je bila mlada????? sok i vjeverica

  • 27.02.2020.

    A di je Pipa?

  • MODERN TALKING 27.02.2020.

    izgledala starije sa 18 g, nego sada sa 38.

Komentiraj...
Vidi sve komentare