To je to što me zanima!

Prodala poklon s kraljevske svadbe i zaradila 180.000 kuna

Fanaticima Meghan i Harryja kupovina skupih poklona na internetu ne pada teško, a kraljevska obitelj je na kraju podijelila 2.640 besplatnih vrećica za goste
Vidi originalni članak

Nekolicina gostiju koji su dobili 'zlatnu kartu' da uveličaju subotnje kraljevsko vjenčanje princa Harryja (33) i vojvotkinje Meghan Markle (36) u dvorcu Windsor, sada preko interneta rasprodaje poklone koje su dobili besplatno kao zahvalu, piše Daily Mail

NEPOZNATOM BORCU Vjenčani buket Meghan Markle nakon slavlja završio na grobu

Menadžerica ljudskih potencijala Claire Oliver (31) bila je jedna od 1200 gostiju koji su slavlje pratili ispred kapele St George's. Imala je 'povlasticu', kako kaže, iz neposredne blizine vidjeti kraljevsku obitelj i njihove slavne goste.

Menadžerica Claire živi u jugoistočnom Londonu, a radi u inženjerskoj tvrtki Troup Bywaters. Samo tri dana nakon vjenčanja svoju 'goodie bag' prodala je na eBay aukciji po postignutoj cijeni od 21.400 funti (oko 180.000 kuna). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Poklon je u platnenoj vrećici na kojoj su inicijali Meghan i Harryja, te datum i mjesto vjenčanja. Sadrži pismo dobrodošlice, bocu vode iz dvorca Windsor, veliki čokoladni novčić, magnet za hladnjak, razglednicu, limenku keksa i poklon bon od 20% popusta na proizvode iz trgovine unutar dvorca.

 

- Ne želim komentirati svoju prodaju - rekla je Oliver za MailOnline. Ubrzo je deaktivirala svoje profile na društvenim mrežama jer je prodajom razbjesnila fanove kraljevske obitelji koji smatraju da je to bezobrazno i neukusno. 

'DNEVNIK VOJVOTKINJE' Meghan Markle u Hrvatskoj pila domaće vino i jela lignje

Osim njezine, još je preko 30 ponuda, a početne cijene kreću se od 112 funti (oko 940 kuna). Fanaticima Meghan i Harryja kupovina ne pada teško, a kraljevska obitelj je na kraju podijelila 2.640 vrećica. Slavni gosti, kao i najbliža obitelj, nisu ih dobili. 

Princ Harry i vojvotkinja od Sussexa Meghan nakon spektakularnog vjenčanja nisu otišli na medeni mjesec, već su se posvetili svojim kraljevskim dužnostima. Jučer su se pojavili na vrtnoj zabavi Buckinghamske palače koja je ujedno i početak svečanosti povodom 70. rođendana princa Charlesa 14. studenog.

 VIDI OVO: Zayn Malika zavela striptizeta!

Idi na 24sata

Komentari 99

  • 25.05.2018.

    pametna

  • 24.05.2018.

    koji je to pametnjakovic dao tolike novce za hrpu gluposti :D

  • pravica3 24.05.2018.

    to se zove biznis , svaka joj čast...samo kak će sad dalje kad se to saznalo, hehe

Komentiraj...
Vidi sve komentare