To je to što me zanima!

Prva dama SAD-a jedna je od prezentera na dodjeli Grammya

Grammyi su objavili sastav prezentera ovogodišnje 65. dodjele nagrada, a među njima je i supruga američkog predsjednika Bidena
Vidi originalni članak

Prva dama SAD-a, Jill Biden (71) prisustvovat će ovogodišnjoj dodjeli nagrada Grammy kao jedna od voditeljica, kako je priopćila Bijela kuća u srijedu.

Grammyji su zasebno objavili sastav prezentera dodjele, a popis uključuje repericu Cardi B, pjevačicu Oliviju Rodrigo, glumca Dwayne Johnsona i Violu Davis, zvijezdu Billy Crystala, komičara James Cordena i kanadsku pop umjetnicu Shaniju Twain.

Jill nije jedina prva dama koja će sudjelovati na dodjeli najvećeg priznanja glazbene industrije. S tom titulom prije četiri godine, Michelle Obama (59) pojavila se u u uvodnom segmentu, a 2020. je osvojila Grammyja za najbolji govorni album za audioknjigu svojih najprodavanijih memoara 'Becoming'.

SRETNA VIJEST Album hrvatskog izvođača nominiran za nagradu Grammy

Hillary Clinton (75) također je osvojila nagradu 1997. za najbolji govorni album za svoju knjigu 'It Takes a Village'. Dodjela Grammya 2023. je u nedjelju, odnosno u ponedjeljak u ranim jutarnjim satima po srenjoeuropskom vremenu. Nominacije su objavljene još u studenom.

Pop ikona Beyonce (41) dobila je najviše nominacija ove godine, ukupno devet, čime se izjednačila sa svojim suprugom, reperom Jay-Z-jem (53), pa ih to čini najnominiranijim izvođačima svih vremena.

VELIKO POSTIGNUĆE Objavljene su nominacije za 65. dodjelu 'Grammyja': Beyonce je nominirana u čak 9 kategorija

Osim što su prezenteri, Viola Davis (57) i Billy Crystal (74) također bi mogli odnijeti Grammya kući ove godine. Glumica je nominirana u kategoriji najbolje audioknjige, naracije i pripovijedanja za svoje memoare 'Finding Me'. a Billy za najbolji album glazbenog kazališta za 'Mr. Saturday Night'. Cijelu dodjelu vodit će komičar Trevor Noah (38).

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare